Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoera! De Aldi aan het Judas Taddeusplein gaat weer open en jij kunt prijzen winnen!

Door Anna van den Berg 17 oktober 2019

Ook supermarkten kunnen wel eens een opknapbeurtje gebruiken. De Aldi aan het Judas Taddeusplein kreeg een make-over en was daarom even gesloten. Goed nieuws: op vrijdag 18 oktober wordt de vestiging geopend en de eerste vierhonderd bezoekers krijgen een verrassing!

Je moet er wel vroeg bij zijn, want om 08.00 uur gaan de deuren al open. Kun je meteen wakker worden met de geur van vers afgebakken brood, terwijl je een kijkje neemt in het vernieuwde assortiment. Maar dat is niet alles. De eerste vierhonderd klanten die voor minimaal € 20,- boodschappen doen, krijgen een kraskaart. Daarmee heb je gegarandeerd een prijs. De grootste geluksvogels kunnen zelfs een PC of robotstofzuiger winnen.

Tekst loopt door onder de foto

Aldi. Foto: ANP

Foodtruck

De enthousiaste filiaalleidster Sandra Wuring weet het in ieder geval al zeker: “Met de vernieuwde winkel gaan we mensen echt verrassen. Het assortiment is geweldig, de winkel is ruimer en de sfeer is echt verbeterd. Iedereen is van harte welkom.” En op de openingsdag worden klanten de hele dag extra verwend: op de parkeerplaats staat een foodtruck waar heerlijke verse gerechtjes met Aldi producten worden uitgedeeld. Helemaal voor de gratis!


Meer over Aldi Judas Taddeusplein ontdekken?

Aldi Judas Taddeusplein

Geopend08:00 - 20:00

Judas Taddeusplein 1

Lees ook:

Feitje! Dit is waarom je (bijna) nooit Eindhovense liedjes hoort in de supermarkten in Eindhoven

Wij geven toe: tijdens het boodschappen doen, staan wij af en toe lekker mee te zingen op de superma...

7 x Eindhovense supermarkten die je wellicht nog niet kent

Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Aldi...die kennen we allemaal. Maar er is meer! Dit zijn die andere super...
  • Wil jij een 'Nieuw in Eindhoven' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Eindhoven.

adv.