Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gaaf! Het levensechte gevangenisspel Prison Island vind je vanaf deze week ook in Eindhoven

Door Chloë van der Smitte 4 augustus 2020

Klaar voor hét gevangenisavontuur? Vanaf deze week heeft Eindhoven er een nieuw levensecht spel bij: Prison Island! Het complex telt maar liefst 28 cellen (!) waarbij je met een groep een mix aan spellen kunt spelen om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Een soort escape room meets Fort Boyard… Lees snel verder voor alle details! 

Prison Island is een Zweeds concept en houdt Europa al een tijdje in zijn greep. Na onder andere Nijmegen, Utrecht en Zoetermeer kun je spel dus ook in Eindhoven spelen! Extra tof: de 28 cellen zijn gedecoreerd door verschillende graffiti-artiesten uit Europa.

Tekst loopt door onder de foto

OPEN VANAF 5 AUGUSTUS: PRISON ISLAND 🔑⛓Het Prison Island complex in Eindhoven telt maar liefst 28 cellen met…

Posted by All in Eindhoven on Friday, 10 July 2020

Zo werkt het spel

Hoe werkt Prison Island precies? Je maakt groepen van twee tot vijf personen en baant jezelf een weg door het cellencomplex. Ieder team krijgt een eigen toegangssleutel, na de briefing word je losgelaten in het gevangeniscomplex. Met de sleutel kun je de cellen openen en zoveel mogelijk punten verzamelen door verschillende raadsels, puzzels, hersenkrakers of fysieke spellen op te lossen. De opdrachten zijn allemaal anders, ook kun je een spel meerdere keren spelen. Als speler weet je vooraf nooit hoe het spel werkt als je de cel instapt. Zo moet je laserstralen ontwijken, raadsels oplossen in een zogenoemde scheve kamer, codes ontcijferen en de ‘escape tunnel’ zoeken. In totaal je het spel met zestig personen tegelijk spelen.

Opening

Kun jij niet wachten om samen met je vrienden, familie of collega’s Prison Island te spelen? Hoeft ook niet, want het complex opent zijn deuren al op woensdag 5 augustus bij All In Eindhoven aan de Vijfkamplaan. Trommel je teamgenoten dus maar snel op! Reserveren kan via de website.

Lees ook:

imagination experience

Deze nieuwe lichtshow in de Piazza is nú open en wij namen alvast een kijkje! (Foto’s)

We kondigden het al aan op indebuurt Eindhoven: we krijgen er een nieuwe lichtshow bij! Een soort GL...
asielkat

Te schattig: 7 x deze Eindhovense asielkatten zoeken een nieuw thuis

Wat een lieverds. Het dierenopvangcentrum De Doornakker zit weer vol met kittens, poezen en katers d...

Nieuwe lijst gft-afval beschikbaar: dit mag wel en niet in de groene container

Sinds kort is er een nieuwe lijst voor groente-, fruit- en etensresten en tuinafval ontwikkeld. Door...
  • Wil jij een 'Nieuw in Eindhoven' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Eindhoven.

adv.