Even opletten: Intelligentia ICE is verhuisd en ze hebben heel wat voor je in petto

Door Ankie de Turck 20 maart 2019

Laten we je meteen even gerust stellen: je kunt er nog steeds de allerlekkerste ijsjes eten. Maar er komt veel meer leuks en lekkers bij. Intelligentia Taste Rooms is de nieuwe naam en het belooft heel bijzonder te gaan worden.

De zaak is verkast naar de Leidingstraat 27, op de hoek bij het Ketelhuisplein. Op die nieuwe locatie wordt het één groot feest voor ijsminnende Eindhovenaren, zoveel is zeker. Want wat kunnen we verwachten? Er komen verschillende ruimtes met elk een ander thema en (lekker) doel.

Fast lane

Zo heb je een Frozenroom waar je ijsjes en ijscocktails kunt bestellen (hallo, lekker!). Straks ook met een speciale ‘fast lane’, om je nog sneller te helpen. Het is dan wel een verrassing welke smaken je krijgt. We zijn natuurlijk gewend aan de bijzondere smaken van Intelligentia, dus dat komt helemaal goed.

Ballenbak voor volwassenen

Verder komen er nog een Wonderroom waar je overdag thee uit Taiwan kunt drinken en er in de avond kunt genieten van een glaasje wijn of een cocktail. In de Liquidroom drink je fairtrade koffie, in de Fanroom kun je producten (zoals bonbons) kopen, zodat je een stukje Intelligentia mee naar huis kunt nemen. En last but not least zal er een Experienceroom komen waar je als volwassene los kunt in een ballenbak. Ja, echt!

16 mei is de Grand Opening van Intelligentia Taste Rooms. Tot die tijd kunnen we er sowieso terecht voor die waanzinnig lekkere ijsjes!


Meer over Intelligentia Taste Rooms ontdekken?

Intelligentia Taste Rooms ijssalons

Nu open11:00 - 22:00

Leidingstraat 27, Eindhoven

Bekijk meer:ijssalons

Lees ook:

Tha Carpaccio Chop Eindhoven

Nieuw: The Carpaccio Chop komt naar Eindhoven!

Bestel jij standaard een carpaccio als voorgerecht als je buiten de deur gaat eten? Dan ben je zeker...
Restaurant Fling

Nieuw in Eindhoven: Restaurant Fling. Hier hebben ze twee menukaarten!

Je vroeg je waarschijnlijk al af wat er in het gebouw van de Boerenleenbank aan de Dommelstraat zou ...
  • Wil jij een 'Nieuw in Eindhoven' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Eindhoven.

adv.