Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mis het niet: 7 x Eindhovense hotspots die binnenkort openen

Door Chloë van der Smitte 10 februari 2020

Eindhoven is zoals altijd in beweging. Soms gaat het zo snel, dat je het bijna niet meer kunt bijhouden! We verzamelden daarom de leukste hotspots die binnenkort de deuren openen in onze stad. Houd je je agenda bij de hand? Komen ze! 

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Nikkie Plessen

nikkie plessen
Binnenkort in Eindhoven! Foto: indebuurt

Er komt een nieuwe modewinkel naar Eindhoven: binnenkort opent mode-ontwerpster Nikkie Plessen haar eerste Eindhovense winkel NIKKIE. De winkel komt in het voormalige pand van schoenenwinkel Skechers aan de Demer. Helaas is er nog steeds geen openingsdatum bekend, we houden het nauwlettend in de gaten voor je.

Mooie Boules

View this post on Instagram

OPENINGSFEEST = AAN!!! 🎉 Jaja vrienden, het is is zo ver! Kom op 13 maart lekker ongeëvenaard boulen, dansen, sjansen, hengelen en op je hoofd staan bij ons OPENINGSFEEST!! 👯‍♀️ Gevalletje: wil je niet missen.⁠ ⁠ 𝙒𝙖𝙩 kan je verwachten?⁠ 🏐 Onbeperkt boulen⁠ 🥂 Glas bubbels bij binnenkomst⁠ 🍽 De lekkerste snacks en bitterboulen ⁠ 🍻2 Gratis glasheldere biertjes ⁠ 🎧 DJ's met fijne hitjes⁠ 🇫🇷 En nog héél veel meer⁠ ⁠ 𝙅𝙖 𝙞𝙠 𝙠𝙤𝙢 𝙢𝙚𝙩 𝙖𝙡 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙢𝙖𝙩𝙚𝙣! 𝙒𝙖𝙩 𝙣𝙪?⁠ OK gezellig! Zorg dat je snel je ticket haalt €10,- p.p. inclusief 3 feestelijke drankjes, neem je vrienden mee en klaarrr ben je!⁠ ⁠ 𝙒𝙖𝙖𝙧 𝙠𝙖𝙣 𝙞𝙠 𝙩𝙞𝙘𝙠𝙚𝙩𝙨 𝙠𝙤𝙥𝙚𝙣??⁠ Ticketverkoop is los via link in bio @mooieboules.eindhoven!!⁠ ⁠ 𝐎𝐏 = 𝐎𝐏!⁠ ⁠ ⁠ ⁠ #mooieboules #speeltuin #vriendenvanvrienden #boulen #jeudeboules #eindhoven #vriendschap #vriendenvoorhetleven #vrienden #borrelen #uiteten #genieten #mooiebouleseindhoven #tueindhoven #eindhovencity #eindhovenfood #eindhovencaptured #eindhovendegekste #thisiseindhoven #eindhoven_ehv #strijps #strijpseindhoven #strijp

A post shared by Mooie Boules Eindhoven (@mooieboules.eindhoven) on

Een plek waar je een potje kunt boulen, eten en borrelen met vrienden, collega’s of familie: dat is Mooie Boules. Na locaties in Rotterdam, Amsterdam en Delft is nu ook Eindhoven aan de beurt. Eind februari gaan ze al open, maar het officiële openingsfeest is op vrijdag 13 maart. Mooie Boules komt in het voormalige pand van Le Connaisseur, aan de Kleine Berg op nummer 12.

Restaurant Loetje

Eindelijk! Nog even en we mogen onze tanden in die sappige biefstuk zetten: de openingsdatum van Loetje is bekend. Zet maar vast in je agenda, 10 april opent het biefstukwalhalla in de oude Philips bedrijfsschool.

Cocktailbar Skygarden

𝐖𝐞'𝐫𝐞 𝐥𝐨𝐨𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐟𝐨𝐫𝐰𝐚𝐫𝐝 𝐭𝐨 𝐢𝐭,𝐡𝐨𝐰 𝐚𝐛𝐨𝐮𝐭 𝐲𝐨𝐮? 🌜🌹🍹 __________________________________________#club #party #music #dj…

Posted by SkyGarden on Tuesday, 29 October 2019

Aan de Dommelstraat opent binnenkort het luxe Skygarden: een high end restaurant met cocktailbar. Hier kun je straks bijkletsen, hapjes delen en borrelen met wijn en cocktails aan de bar. Helaas is er nog steeds geen openingsdatum bekend, nog even geduld dus!

Mood Streetfood

Na haar Mood-restaurants in Eindhoven en Rotterdam vond eigenares Eveline Wu het tijd worden voor iets anders: binnenkort opent Mood Streetfood aan de Nieuwe Emmasingel. Het restaurant komt in het voormalige pand van grandcafé Emma. Eerder gaf Eveline aan op 1 februari te openen, inmiddels is dit naar begin maart verschoven. Wanneer precies maakt ze nog bekend via de social media kanalen. Nog even wachten!

Bierhal Radegast 040

Almost ready for #Beer #Wine #Food #EINDOVEN!

Posted by Radegast 040 on Saturday, 8 February 2020

Spannend, Eindhoven krijgt een heuse bierhal, de eerste van de stad! Radegast 040 opent binnenkort in de Witte Dane aan het Clausplein. Ze hebben de boel flink verbouwd en het ziet er naar uit dat de deuren dan echt bijna opengaan. Zaterdag 8 februari plaatsten ze nog bovenstaande update via Facebook. Zodra er een datum bekend is, lees je dat natuurlijk op indebuurt Eindhoven. Als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes? Scroll dan naar beneden en schrijf je in voor onze ‘Nieuw in Eindhoven’ alert!

Lees ook:

nh hotel

Ken je deze al? 5 x verborgen food hotspots in Eindhoven

Je kent het vast wel: je wilt buiten de deur te eten, maar komt altijd uit op dezelfde plekken in de...
Piazza Eindhoven

Hier al geweest? Deze zaken openden pas de deuren in Eindhoven

Eindhoven is zoals altijd in beweging. Soms gaat het zo snel, dat je het bijna niet meer kan bijhoud...
restaurant 1910

Gaaf: Eindhovens restaurant valt in de prijzen als beste WijnSpijs Restaurant van Nederland

Het Eindhovense restaurant 1910 komt als winnaar uit bus als beste WijnSpijs Restaurant van Nederlan...
Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.