Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

La Place sluit 23 filialen: dit gebeurt er met het restaurant in Eindhoven

Door Carin van der Meij 13 juli 2020

Slecht nieuws voor fans van La Place: de keten sluit 23 van de 80 vestigingen in Nederland. Staat het filiaal in de Piazza op de sluitingslijst? Wij kunnen opgelucht ademhalen: La Place in Eindhoven gaat niet weg. 

Als gevolg van de coronacrisis heeft Jumbo – die La Place in 2016 heeft overgenomen – besloten filialen te sluiten. Het gaat om vestigingen langs de snelwegen, maar ook in de binnensteden.

La Place in een nieuw jasje

Gelukkig blijft La Place in Eindhoven wel overeind. Waarom in onze stad wel? Jumbo-woordvoerder Maartje Rothuizen licht toe: “In de tweede helft van dit jaar lanceren we een nieuwe generatie La Place gebaseerd op het uitgangspunt ‘Good Food Fast’: lekker, gezond en vers eten. Op basis van dit uitgangspunt zijn we op dit moment stapsgewijs restaurants aan het heropenen.” Het restaurant in de Piazza is al heropend, en wel op 1 juli. Hier kun je sindsdien terecht voor een nieuw zomermenu, een take-away en nieuwe gerechten. Je kunt hier iedere dag terecht voor verse maaltijden tussen 10.00 en 17.00 uur.

23 filialen gaan dicht

Onder meer de filialen in Rotterdam, Apeldoorn, Bergen op Zoom, Breda, Leiderdorp, Zevenaar en Gouda sluiten de deuren. Voor de restaurants die dichtgaan, ziet het bedrijf onvoldoende mogelijkheden om het nieuwe concept goed uit te voeren. De werknemers, zo’n 480 man, worden maandagavond geïnformeerd over de sluitingen, blijkt uit een e-mail van Jumbo die in handen is van De Financiële Telegraaf.

Lees ook:

Thisisthevibe

Hipperdepip: Eindhoven heeft een nieuw, duurzaam kledingmerk

Dol op Eindhoven? Goed nieuws: wij Eindhovenaren kunnen ons nu wel heel lokaal gaan kleden. Citymark...
beachclub ijzeren man

Vers van de pers: 6 x deze nieuwe hotspots in Brabant wil je bezoeken

We hoeven maar met onze ogen te knipperen en er is weer iets nieuws te vinden in onze provincie. De ...
eindhoven stad winkelen koopzondag

Yes: er komt een nieuwe borrelbar in het voormalige pand van De Minibar!

De Minibar aan de Kleine Berg sloot op 31 januari 2020 na tien jaar zijn deuren. Sindsdien was het e...

 

adv.