Ja! Het FeelGood Park in Meerhoven komt er écht

Door Arno de Natris 14 november 2017

De financiering is bijna rond, dus het gaat door. De dames achter de FeelGood Market kunnen aan de slag met het FeelGood Park in het park in Meerhoven. “Een vaste plek in de natuur waar je iedere dag terecht kunt voor een portie FeelGood, relaxen, ontmoeten, inspiratie en genieten van verse, huisgemaakte lekkernijen.”

Voelt goed, toch? “We hebben meer dan 95 procent van de benodigde financiën rond”, aldus Advait en Priya, de drijvende krachten achter de FeelGood Market. Zij kwamen met idee van een FeelGood Park in Meerhoven, omdat de markt maar één dag in de week is. Nu zijn de centen geregeld en kunnen we uitkijken naar 365 dagen per jaar dat sfeertje van die markt op Strijp-S.

Eethuisje

Er is één maar… Het eethuisje dat in het parkje moet komen zal ook betaald moeten worden. Advait en Priya zijn daarom een crowdfundingactie gestart voor het huisje. “Daar kun je lekker, vers en werelds eten, met aandacht bereid van zoveel mogelijk biologische en lokale ingrediënten. Een plek waar ongedwongenheid de boventoon voert.” Ze hebben 25.000 euro nodig, binnen 76 dagen van nu. Er is al ruim 3.000 opgehaald.

Ze hopen volgende zomer al te kunnen openen. Tot die tijd, maar ook daarna, kun je gewoon naar de FeelGood Market.

Meer over

Nieuws