Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoppa: dit hotel krijgt er in één klap 26 hele fijne kamers bij!

Aangeboden door Boutique Hotel Lumière 26 juni 2019

Van de buitenkant zie je niks en de gasten hebben er geen last van. Tóch wordt er drastisch gebroken en gehakt naast het huidige Boutique Hotel Lumière aan de Hooghuisstraat. Ze bouwen daar ‘comfortrooms’. Die worden qua oppervlak iets kleiner dan de al bestaande kamers, maar ze zijn straks net als de rest van alle gemakken voorzien én krijgen dezelfde uitstraling.

Wanneer de kamers precies klaar zijn, is nog niet bekend. Waarschijnlijk is dit rond eind augustus. Het hotel gaat dan in één klap van 25 naar 50 kamers én 11 prachtige City lofts! Elke kamer krijgt een op maat gemaakt interieur, een heerlijk tweepersoonsbed van 2.10 meter lang en de allernieuwste smart-TV. Ook zijn ze voorzien van airconditioning, premium koffie en thee faciliteiten van Vascobello én de zelf ontwikkelde Lumiere hair and body soap. Yoo, daar willen wij slapen!

Tekst loopt door onder de foto

Boutique Hotel Lumière
De enige comfort & balcony room Foto: Boutique Hotel Lumière

Nieuwe stap

Volgens Lumiére’s manager Suze, was er veel behoefte aan deze uitbreiding. “We zijn vaak volgeboekt. Natuurlijk met grote evenementen als GLOW en de Dutch Designweek, maar ook door het jaar heen komen we steeds vaker kamers tekort. Als Guus Meeuwis volgend jaar weer komt spelen zijn al onze bestaande kamers al gereserveerd door vaste gasten. Straks kunnen we nog meer mensen blij maken! Heel fijn om na tien jaar deze stap te mogen nemen. Vier jaar geleden werden de City lofts toegevoegd en nu dit. Ik loop bijna over van enthousiasme!”

Kunst in de kamers

Zowel de indelingen van de kamers als de interieurs zijn bedacht door Suze en eigenaar Camille. “Er is geen designer aan te pas gekomen”, zegt ze. Wij zijn zo verweven met dit hotel, dat we precies weten wat onze gasten graag willen en welke uitstraling past bij de kamers. Ons huidige hotel is rijkelijk voorzien van prachtige kunst. Ga er dus maar van uit dat er in de nieuwe ‘vleugel’ ook mooie werken hangen straks.”

Meeleven

Veranderen uiteindelijk alle panden boven de winkels in de Hooghuisstraat in kamers voor Lumière? Suze lacht. “Nee hoor”. “Met dit project is de limiet qua ruimte wel bereikt. Het pand is nu eenmaal niet groter. Maar we zijn hier al heel mee. Onze gasten ook. Die leven heel erg mee met de verbouwing trouwens. Ze komen met tips en vragen soms of ze stiekem een kijkje mogen nemen. Klagen over de herrie doen ze niet. De bouwvakkers beginnen pas wat later op de dag met kabaal maken. Logisch natuurlijk. We zijn nu eenmaal een hotel.”

Wij zijn erbij!

Als het ‘vernieuwde’ Boutique Hotel Lumière haar deuren opent zijn wij daar natuurlijk als de kippen bij. Hou onze site goed in de gaten. Wil je een kamer reserveren? Dat kan hier.


Meer over Boutique Hotel Lumière ontdekken?

Boutique Hotel Lumière hotels

GeopendHele dag

Hooghuisstraat 31a, Eindhoven

Bekijk meer:hotels

Lees ook:

Suze Geenen

Suze werkt tien jaar bij Lumiére: Ik ken dit hotel van binnen en van buiten’

De Eindhovense Suze Geenen (35) groeide zo'n beetje op in het café van haar ouders, Tapperij de Bier...
Boutique Hotel Lumière

Binnenkijken bij Boutique Hotel Lumiére: ‘Eindhoven is booming!’

Je zou het niet meteen zeggen als je de lobby van Boutique Hotel Lumiére op de Hooghuisstraat inkijk...

adv.