Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Goedkoop tanken? Dit zijn 5 x de goedkoopste tankstations in Eindhoven

Door Chloë van der Smitte 19 september 2019

De tank van de auto volgooien is iedere keer weer een rib uit je lijf. Daarom zochten wij uit bij welk tankstation in Eindhoven je moet zijn voor schappelijke prijzen aan de pomp. 

Benzineprijzen wisselen dagelijks, daarom noemen we geen bedragen. Via brandstof-zoeker.nl kun je actuele benzineprijzen van veel tankstations in de regio bekijken. De tankstations die we hieronder noemen, zitten allemaal onder de gemiddelde brandstofprijs die we bij de pompstations in Eindhoven zagen. Goedkoop tanken doe je dus hier:

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Haan Eindhoven Noord

haan eindhoven
Foto: Google Maps

De Haan Eindhoven Noord aan de Huizingalaan betaal je niet snel teveel. Zij zitten vaak ver onder de adviesprijs. Je tankt hier Euro 95, diesel, LPG en Blueone95. Diesel is hier gemiddeld 12,1 cent goedkoper dan de adviesprijs, en Euro 95 gemiddeld 14,9 cent.

TinQ Eindhoven

tinq eindhoven
Foto: Google Maps

Bij TinQ Eindhoven aan de Eindhovenseweg letten ze ook scherp op het prijskaartje: zo ligt de dieselprijs gemiddeld 13,8 cent onder de adviesprijs en Euro 95 15,2 cent. Je kunt hier je tank ook nog volgooien met LPG en Super Plus.

BP Express

bp express eindhoven
Foto: Google Maps

Ook BP Express aan de Noord Brabantlaan doet hard zijn best om de goedkoopste in de buurt te zijn. Hier kun je echter alleen terecht voor diesel en Euro95. De diesel zit gemiddeld 13,3 cent onder de adviesprijs en Euro 95 gemiddeld 14,9 cent.

Texaco

texaco eindhoven
Foto: Google Maps

Bij de Texaco aan de Insulindelaan kun je ook goedkoper tanken als je met een diesel of benzine-tank rijdt. Hier is de diesel gemiddeld 10,3 cent goedkoper dan de adviesprijs terwijl de Euro 95 gemiddeld 13,1 cent goedkoper is.

Shell Express

shell express eindhoven
Foto: Google Maps

Tot slot scoort ook de Shell Express aan de Meerhovenseweg goed op dit lijstje. Het ligt iets buiten het centrum, maar hier ligt de prijs voor diesel gemiddeld 12,3 cent lager dan de adviesprijs en de Euro 95 15,4 cent. Dat scheelt toch weer iets in de portemonnee!

Lees ook:

Nu kan het nog: 5 x huizen met joekels van tuinen om van te genieten!

Zou het niet heerlijk zijn om de laatste zomerse dagen door te brengen in je eigen gigantische tuin?...
de zoete inval

Eindelijk! Deze snoepwinkel komt nu ook naar Eindhoven

Goed nieuws voor alle snoepkonten want snoepwinkel De Zoete Inval uit Helmond krijgt er een tweede z...
First XL

Yes! We kunnen superveel goedkope spullen gaan scoren!

We kunnen ons karretje gaan volladen bij FirstXL in winkelcentrum WoensXL. Daar hebben ze echt álles...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.