Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Even opletten: de Albert Heijn aan de Woenselse Markt gaat twee weken dicht

Door Chloë van der Smitte 3 augustus 2020

Na de pas verbouwde Albert Heijn aan de Hoogstraat, is nu ook de vestiging aan de Woenselse Markt aan de beurt. De supermarkt krijgt een totale metamorfose en wordt omgebouwd tot het allernieuwste concept. 

De voorbereidingen zijn al een tijdje bezig, maar als je er nu komt merk je er gelukkig niks van. Vrijwel alles vindt nog achter de schermen plaats. Niet voor lang meer, want zondag 16 augustus om 18.00 uur sluit de vestiging de deuren. Dan start de grote verbouwing van het filiaal. In de vernieuwde supermarkt is straks nog meer plek voor vers, lekker en gezond eten.

Assortiment voor onderweg

“We krijgen een ruim opgezette supermarkt waar je keuze hebt uit een groot versaanbod”, vertelt supermarktmanager Wesley Dupuij. “Ook komt er een speciaal assortiment voor onderweg. Dat bestaat onder andere uit verschillende soorten koffie, belegde broodjes en smoothies. Je vindt dit allemaal straks op een eigen plek in de hal van de supermarkt. Afrekenen gaat bij een aparte zelfscankassa, je hoeft hiervoor niet de winkel in. Dit assortiment is bij uitstek geschikt voor mensen die in de buurt werken of studeren.”

Heropening

De heropening staat gepland op zaterdag 29 augustus om 11.00 uur. Tot die tijd kun je terecht bij andere Albert Heijn-winkels in de buurt zoals bij het 18 Septemberplein 23, Cassandraplein 8 en Winkelcentrum WoensXL.

Lees ook:

Hamburger goedkoop eten in Eindhoven

We krijgen er honger van: 7 x uit eten onder de 15 euro

Geen zin om te koken maar ook een krappe portemonnee? Wist je dat je heel goedkoop uit eten kunt in ...
oesters

Genieten maar! 5 x hier bestel je de lekkerste oesters in Eindhoven

Toegegeven: oesters zijn niet bij iedereen favoriet. En ja, als je oesters ziet, moet je misschien e...
Bommel

Lekker goedkoop: 5 x budgetvriendelijk uit eten in Eindhoven

Geen zin om te koken maar ook geen zin om meteen een fortuin kwijt te zijn aan buiten de deur eten? ...

Meer over

Nieuws

adv.