Bar Bistro Calypso wordt vegan!

Door Rachèl Sloven 18 april 2019

De lekkerste veganistische maaltijden van Eindhoven eet je voortaan bij Calypso op het Stratumseind. Ja echt, de gezelligste ‘huiskamer’ van Eindhoven, vorig jaar nog omgedoopt tot visrestaurant, is verkocht! Vanaf nu serveren ze hier plantaardig eten dat robuust, bourgondisch en een beetje ruig is. “Lekkere no-nonsense gerechten die herkenbaar zijn, maar toch bijzonder”, aldus kersverse eigenaresse Linzi Lemmens.

Misschien ken je Linzi wel. Onder de naam Bakblik staat ze met twee houten foodtrucks op allerlei festivals en feesten in Nederland en België, zoals 7th Sunday, Keltfest en Pukkelpop. Daar serveert ze real good plant based food. Die foodtrucks die blijven trouwens gewoon bestaan ook al heeft ze nu een vaste stek.

Gat in de markt

Linzi is enthousiast over haar nieuwe vaste stek: “Calypso heeft een laagdrempelige woonkamersfeer, en het gezellige publiek sluit heel goed aan bij dat wat wij willen neerzetten. Het is een prachtige locatie, met grote ramen én een mooi zonnig terras.” Linzi ziet in Eindhoven bovendien een gat in de markt als het gaat om de vegan keuken. “Plantaardig, duurzaam, leedvrij eten is in opkomst”, legt ze uit, “Ik zie de toekomst zonnig in!” Check hier de spikspinternieuwe website.


Meer over Bar Bistro Calypso ontdekken?

Bar Bistro Calypso restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Stratumseind 83, Eindhoven

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.