Wie weet meer over een zware mishandeling op Stratumseind?

Door Arno de Natris 22 februari 2018

“Jammer genoeg gaat het ook wel eens mis. Heel erg mis”. De politie is al een maand op zoek naar wie iets gezien heeft van de mishandeling van en 25-jarige jongen op het Stratumseind. In opsporingsprogramma’s op tv en online zijn beelden gepubliceerd van een mannen en vrouwen die erbij betrokken zijn. Het slachtoffer liep zeven breuken op die avond.

Wat is er gebeurd, toen op 20 januari? De politie legt uit: “Het Stratumseind in Eindhoven, de uitgaansstraat van de stad. Elk weekend druk met mensen die komen voor een gezellige stapavond. Jammer genoeg gaat het ook wel eens mis. Heel erg mis. Een gebroken jukbeen, kaakbeen en oogkas. Zeven breuken hield een 25-jarige jongen over aan een zware mishandeling. Hij was op stap met vrienden toen een groepje van drie of vier mannen en enkele vrouwen voorbijliep. Eén van de mannen was groot en gezet. Ineens werd de jongen keihard geslagen.”

Opsporing Verzocht

Onder meer Opsporing Verzocht zond camerabeelden uit. Hierop zie je vrij duidelijk de gezichten van een aantal mensen die er waarschijnlijk bij betrokken waren. De politie vraagt of je ze herkent en of je zelf misschien iets gezien hebt of misschien zelf ook beelden gemaakt hebt.

Overigens, er zijn al 13 tips binnengekomen.

Update 8 maart: er zijn twee aanhoudingen verricht en de beelden zijn weggehaald.

Meer over

112

adv.