Waarom deden de stoplichten op de Aalsterweg het niet?

Door Arno de Natris 9 maart 2018

De verkeerslichten op het kruispunt van de Aalsterweg en de Antoon Coolenlaan, bij het politiebureau, deden het vrijdag enkele uren niet omdat er een busje tegenaan was gereden. De bestuurder reed met zijn bus tegen het licht nadat de bijrijder de politie (vermoedelijk) had uitgescholden. “Gevalletje van karma”, aldus de politie.

“De bijrijder van een voorbijkomende werkbus vond het nodig om ons wat verwensingen, die we overigens niet konden verstaan, toe te roepen vanuit zijn open raam”, zo vertelt de politie op Facebook. “De bestuurder van de bus vond dat kennelijk zo interessant dat hij niet goed op lette en vervolgens in volle vaart tegen een verkeerslicht aanreed. Daardoor liepen de bus en het verkeerslicht schade op.”

Verwensingen

“De bijrijder mag overigens van geluk spreken dat wij niet konden verstaan wat hij zei, anders had hij daar een aantal uren voor achter de dikke deur mogen doorbrengen.”

 

We hadden vanmiddag een typisch gevalletje van “karma”’ toen we over de Aalsterweg, ter hoogte van het bureau, fietsten….

Posted by Politie Eindhoven on Friday, 9 March 2018

Ring Eindhoven

Video: Wat is sneller, de Ring met de klok mee of tegen de klok in?

En welkom bij deze nieuwe aflevering van Top Gear! In deze special gaan we de vraag beantwoorden die...
Airborneviaduct

‘Slechts’ twee ongelukken, proef met verkeerslichten Airbornelaan geslaagd

Er waren in vier maanden tijd 'maar' twee ongelukken en daar vielen geen gewonden bij. Dat betekent ...

Meer over

112

adv.