Heftig: ondanks klopjacht slaat overvaller wéér toe in Woensel (met filmpje)

Door Ankie de Turck 13 maart 2019

Het liefst schrijven we over leuke, fijne en mooie onderwerpen in Eindhoven, maar dit is nieuws wat we niet kunnen negeren. In een maand tijd werd er zeven keer een overval gepleegd: maar liefst zes keer in Woensel en één keer in het centrum, bij Dunkin’ Donuts. Ondanks extra inzet van de politie sloeg de overvaller nóg een keer toe.

Dinsdag 12 maart werd de Jumbo in Winkelcentrum Woensel overvallen. De dader bedreigde personeel met een vuurwapen en eiste geld. Eerder liet de politie weten het meer dan zat te zijn en zette extra mankracht in om de boel in de gaten te houden. Toch lukte het hem weer toe te slaan. Op basis van getuigenissen lijkt het om dezelfde man te gaan.

Ook overval op tankstation

Eerder op de avond, rond 19.00 uur, vond ook een overval bij tankstation Lukoil aan de Karel de Grotelaan plaats. Ook hierbij werd een vuurwapen gebruikt. Het tankstation werd een maand eerder ook al overvallen. De politie onderzoekt of er een verband bestaat tussen de twee overvallen.

Er is inmiddels een burgernet-melding uitgegaan en op de Facebookpagina van de Politie Eindhoven zijn foto’s gedeeld van de dader. Hopelijk wordt hij snel in de kraag gevat!

Lees ook:

CatDog Eindhoven

De trimsalon van Paul is weer open op een nieuwe plek na vreselijke inbraak

De feestdagen van 2018 hebben voor Paul Hansen, eigenaar van hondentrimsalon CatDog, een zure nasmaa...
Wateroverlast in Eindhoven

Storm en wateroverlast in Eindhoven: wie bel je dan?

Het is behoorlijk warm geweest de afgelopen dagen en dan kun je er natuurlijk op wachten: een flinke...

Meer over

112 Nieuws

adv.