Nieuws

Dit komt er in het pand van eetcafé Cooks

Eten & drinken
12 juli 2018

Het nieuws dat Eetcafé Cooks na bijna twintig jaar gaat stoppen was even een verrassing. Al zoveel jaar een vaste, fijne stek op de Kerkstraat, daar moet toch iets goeds…

BackWERK is open, Mr. Baker is dicht

Nieuw in Eindhoven
12 juli 2018

Goed nieuws en slecht nieuws voor broodjesminnend Eindhoven. Laten we positief beginnen: backWERK is open. En laten we ook even treuren: Mr. Baker heeft de deuren gesloten.

Reminder: momenteel geen treinen tussen Eindhoven en Venlo

Verkeer
12 juli 2018

Wil je de komende dagen met de trein richting Venlo, dan moet je er even rekening mee houden dat die trein dus niet rijdt. 

Puffen, zweten, bakken en braaien. Het wordt weer heet in Eindhoven

Genieten van Eindhoven
11 juli 2018

Je hebt geen aanmaakblokjes meer nodig als je wil barbecueën in Eindhoven. Regen? Nah. En na een dipje in de temperatuur wordt het de komende dagen weer heet. Let op,…

Let op: brug Tongelresestraat twee weken afgesloten

Verkeer
11 juli 2018

Ga je iedere dag over de mooiste brug van Eindhoven? Houd dan hier rekening mee: de brug van de Tongelresestraat over het Eindhovens Kanaal gaat twee weken dicht voor groot…

‘Bomdreiging’ Eindhoven Airport op vliegtuig naar Schotland

112
9 juli 2018

Op Eindhoven Airport is maandagavond op het laatste moment een vliegtuig naar Edinburgh in Schotland niet vertrokken omdat er sprake zou zijn van een bomdreiging. De passagiers zijn uit het…

Tien schattige eendjes van dak van de Heuvel gered

112
9 juli 2018

De politie en de dierenambulance hebben maandag het leven gered van tien schattige eendenkuikens. De eendjes zaten op het dak van winkelcentrum de Heuvel. 

Doet een beetje pijn: Laatste honingraatwinkel gesloopt

Winkelen
9 juli 2018

En toen was ie weg. De laatste honingraatwinkel in de binnenstad is gesloopt. We hebben nu officieel afscheid genomen van die miniwinkeltjes die lang het 18 Septemberplein hebben gesierd.

Droog in Eindhoven: kan ons drinkwater opraken?

Nieuws
9 juli 2018

Het zal niemand ontgaan zijn dat het in Eindhoven momenteel kurkdroog is. Er is al weken geen echte regen gevallen en de komende dagen neemt dat regentekort alleen maar toe….

Hé, jammer. Feelgood Market gaat komend weekend niet door

Doen
9 juli 2018

Even een huishoudelijke mededeling van Priya en Advait van de FeelGood Market: de FeelGood Market van komend weekend (15 juli) gaat niet door. Teveel mensen hebben wat anders te doen.

Pagina 1 van 55