Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uitdaging nodig? Ga gamen bij eSports Center!

Aangeboden door eSports Center Eindhoven 14 juni 2019
Leuk een bruiloft, maar eerst een goed vrijgezellenfeest! Je kúnt natuurlijk dronken door de stad lopen, met een raar pak aan, maar je kunt ook gezellig gaan gamen! Superleuk: daag jezelf, je vrienden of de vrijgezel uit bij eSports Center Eindhoven! Jullie nemen het twee uur lang tegen elkaar op in de leukste games, onder het genot van een koud biertje of een heerlijk wijntje.

Het is simpel: je kiest zelf je game, bestelt een biertje of een wijntje en spelen maar! Dat kan al voor €17,50 per persoon. Ben je met zes personen, dan krijg je er een krat bier of drie flesjes wijn bij. Kom je met 12 of meer, dan wordt je drankvoorraad verdubbeld. Komen jullie met 18…? Nou ja, je snapt ‘m. Je kunt spelen op de PC’s, aan het PlayStation eiland, gezellig op de banken óf in de verschillende consolekamertjes.

Tekst loopt door onder de foto
eSports Centre
eSports Center Foto: Dick Rennings

Echte mannen

Zin om de bruidegom to be nog even lekker voor zijn raap te knallen voor de bruiloft? Het kan! Kies, maar: spannen jullie tegen hem samen, of ga je hem juist helpen te overleven? Speel Battlefield V, Fortnite, FIFA of een andere game naar keuze. eSports zorgt voor de aanvoer van koude drankjes tussendoor. Dat kan hier.

Tekst loopt door onder de foto
eSports Centre
eSports Center Foto: Dick Rennings

Top vrouwen:

Voor de dames (of heren uiteraard) die het graag wat vriendelijker houden: speel gezellig JustDance, of ga tegen elkaar racen in Mario Kart, een feestje bouwen met Mario Party of met z’n allen de bijna-bruid verslaan in Super Smash Bros? Leuk toch? Natuurlijk mogen de dames ook schietspelletjes doen en oorlogje spelen. Het is jullie feestje! Reserveren kan hier.

Nóg meer feestjes

Ook voor toernooien, bedrijfsuitjes bootcamps en kinderfeestjes kun je terecht bij eSports Center Eindhoven. Kijk hier voor alle arrangementen, events en nog veel meer handige informatie.


Meer over eSports Center Eindhoven ontdekken?

eSports Center Eindhoven vrijetijd en uitgaan

Ir. Kalffstraat 313a , Eindhoven

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan
Lees ook:
eSports Center EIndhoven

We krijgen een game-hemel in Eindhoven!

Jaa, dat is vet. Vanaf 15 maart heeft Eindhoven een eSports Center op Strijp-S! Dit is de allereerst...

adv.