5 x sporten voor een prikkie in Eindhoven

Aangeboden door Decathlon Best 17 maart 2019

Wist je dat er sporten zijn die je gratis kunt doen en die je kunt uitoefenen wanneer en met wie je maar wilt? Even langs Decathlon voor wat basics en you’re good to go. We hebben vijf sporten voor je op een rijtje gezet die je voor weinig geld kunt in Eindhoven doen. 

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Hardlopen

Decathlon
Hardlopen Foto: Decathlon

Hardlopen kan al voor een prikkie. Zorg wel dat je goede schoenen aanschaft voordat je een dagelijks rondje door de buurt gaat rennen. Van verkeerd schoeisel krijg je blessures, dus laat je goed informeren over welke schoenen jouw voeten nodig hebben. Ze hebben ze bij Decathlon al vanaf €17,- Kijk hier. Misschien wil je naast schoenen ook een leuk tenue, speciale sokken of een hippe rugzak met een flashy waterfles? Kan allemaal!

Skeeleren

Decathlon
Skeeleren Foto: Decathlon

Skeeleren is niet alleen leuk, maar ook supergemakkelijk te plannen: je trekt de voordeur achter je dicht en gaat een uurtje toeren. Skeelers heb je in alle kleuren, soorten, maten èn prijsklassen. Het is wel slim om je te laten adviseren. Zo weet je precies welke skeelers voor jouw voeten het meest geschikt zijn. Welke kleur knie- en polsbeschermers en helm daar dan weer leuk bij passen, is geheel aan jou.

Basketballen

Decathlon
Basketbal Foto: Decathlon

Je kunt gaan basketballen in teamverband, maar een potje dribbelen kan ook gewoon op een pleintje bij jou in de buurt. Neem je gewoon je eigen baskets mee, die hoeven helemaal niet duur te zijn. Goede schoenen zijn belangrijk, want je knieën krijgen zonder goede vering zwaar te verduren op dat betonnen oppervlak. Daarnaast is een fijne bal natuurlijk een must en… misschien wil je graag de blits maken met een kekke basketbal outfit alla Michael Jordan?

Voetballen

Decathlon
Foto: Decathlon

Je kunt natuurlijk bij een voetbalvereniging gaan, maar je trapt net zo gemakkelijk een balletje in de tuin, op straat, of op een openbaar sportveldje. Check even welke schoenen je gaat dragen. Het maakt namelijk uit of je op een harde of een zachte ondergrond gaat spelen. Daarnaast wil je uiteraard een fijne bal, wellicht twee goals, een ballenschieter of alleen een trendy tenue? Je kunt het zo uitgebreid maken als je maar wilt.

Wandelen

Decathlon
Wandelen Foto: Decathlon

Het had een beetje een suf imago: wandelen. Ouderen deden het en gezinnen met kleine kinderen trokken er op zondagmiddag op uit. Ze hebben gezelschap gekregen, want wandelen onder jongeren is hot! En we lopen niet zomaar even een blokje om dus hè, maar we maken lange tochten. Ook wandelvakanties zijn in. Door de bergen bijvoorbeeld. Simpel, je hebt er alleen je benen voor nodig en goede wandelschoenen. Van blaren wordt niemand blij. Ja, en als je daar een handige rugzak, een hippe waterfles en comfortabele sokken bij wilt, dan staat je dat vrij natuurlijk.


Meer over Decathlon Best ontdekken?

Decathlon Best speciaalzaken

Nu open09:30 - 18:00

NCB-weg 14 , Best

Bekijk meer:speciaalzaken

Lees ook:

GoTry Decathlon

Vet. Bij Decathlon kun je zelfs in de winkel sporten!

Bij Decathlon zijn ze dol op sport. Logisch. Daarom wil de fitste winkel van de regio alle Eindhoven...
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.