Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Thomas, Eetcafé Spijker en Biki90 presenteren het dikste gratis festival op Koningsnacht én -dag in Eindhoven!

Aangeboden door Eetcafé Spijker 19 april 2019

Er zijn een heleboel feestjes in Eindhoven op 26 en 27 april, maar het gaat écht los op het Begijnenhof naast de Catharinakerk! Thomas Eindhoven, Eetcafé Spijker en Biki90 geven op Koningsnacht én dag samen een dik feestje: King of Kings! Als WimLex in Eindhoven zou wonen dan ging hij zeker hierheen!

Het Begijnenhof verandert op deze avond en dag in een Middeleeuws Koningsfeest tijdens Koningsnacht én Koningsdag. Je waant je in de tijd van de clans, je danst onder vlaggen en vaandels. Ga gezellig op stap met je ‘knapen’ en misschien loop je jouw hofdame of galante ridder wel tegen het lijf. Of… misschien ben jij de hofnar van het feest!

Line-up

Tijdens dit festival kun je uit je plaat gaan op allerbeste ‘troubadours’. Wat dacht je van: Sebastian Bronk, Raywell, Herrie met Gerrie, Vieze Vedi, Soundsystem, Brocco, Fake Tits, Phenleau, Bobby Fresh, Braeff, Partyflat, Gunza, L.inq, Ramura Diaz, De Manager en vele, vele anderen? Klinkt goed toch?

Doorfeesten

Tijdens Koningsnacht begint het festival om 19.00 uur en eindigt om 1.00 uur. Op Koningsdag gaat het koninklijk vermaak verder om 12.00 uur tot 01.00 uur.  Smaken de biertjes dan nóg naar meer, dan gaat het feest gewoon nog even door in Thomas Eindhoven en Eetcafé Spijker!

Volg het evenement op Facebook https://www.facebook.com/events/284778895797417/ voor de laatste updates.


Meer over Eetcafé Spijker ontdekken?

Eetcafé Spijker restaurants en horeca

Gesloten11:00 - 04:00

Stratumseind 15-21, Eindhoven

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.