Ik wil verkopen op de grote vrijmarkt in het Stadswandelpark. Hoe werkt dat?

Door Ankie de Turck 4 april 2019

Grote schoonmaak gehouden, uit je kleren gegroeid of het boek van Marie Kondo gelezen? Dan heb je vast genoeg spullen om een plaid of kraam mee te vullen. En wat is nou de beste en leukste dag in het jaar om je spullen te verkopen? Juist: Koningsdag. Maar hoe krijg je dat geregeld?

Iedereen kan zijn of haar spullen verkopen op de grote Oranjemarkt op Koningsdag. Dit jaar is de grote Oranjemarkt weer in het Stadswandelpark. Je kunt je kleedje spreiden op de grasvelden van het park en dat is gratis. Je kunt ook een kraam huren en dat kost je €32,-.

Kraampje huren

Er zullen zo’n 100 overdekte (met zeiltje) kramen opgesteld zijn. Je kunt via deze site een plekje reserveren. Tussen 07.00 en 08.00 uur mag je je spullen komen brengen.

Kleedje spreiden

Wil je liever op het gras zitten? Dan is een plekje gratis. Je kunt van 6.00 tot 8.30 het terrein op om je koopwaar uit te stallen. Het kan weleens druk worden, dus de organisatie heeft liever dat je bijvoorbeeld met een bolderkar of bakfiets komt.

Oja, je moet je niet verkochte spullen weer mee naar huis nemen. En je mag geen etenswaren, drank of medicijnen verkopen.

De Oranjemarkt in het Stadswandelpark is voor bezoekers tussen 10.00 en 18.00 uur open. Entree is uiteraard gratis en behalve lekker snuffelen bij de kraampjes kun je van alles doen en meemaken. Veel meer informatie vind je op de site van de Eindhovense Oranjemarkt.

Lees ook:

Koningsdag Eindhoven 2019

Yes! Koningsdag 2019 valt op een zaterdag en dit is er te doen in Eindhoven

Koningsdag 2019 staat alweer bijna voor de deur. Natuurlijk is er ook dit jaar weer van alles te bel...

Zo maak je kans op een lintje tijdens Koningsdag in Eindhoven

Ken je iemand die absoluut een Koninklijke Onderscheiding verdient? Dan kun je diegene voordragen, z...

adv.