10 x de beste feestjes tijdens Koningsnacht 2019 in Eindhoven

Door Manon Swinkels 14 april 2019

Koningsdag 2019 is pas compleet met een (kleine) kater van de nacht ervoor. In Eindhoven zijn er tijdens Koningsnacht genoeg feestjes te vinden om de verjaardag van onze koning op en top in te luiden. Op welk feestje ga jij dansen?

<< < Pagina 1 / 10 >
⟵ swipe swipe ⟶

O’Sheas Irish Pub

Tijdens Koningsnacht is het in de Jan van Lieshoutstraat traditiegetrouw één groot feest. De buitenbar en dj booth maken de party compleet. Om middernacht verhuist de dj naar binnen, waar het feestje tot sluitingstijd gewoon doorgaat. Wat kost dat? Niets!


Meer over O’Shea’s Irish Pub ontdekken?

O’Shea’s Irish Pub cafés

Nu gesloten13:00 - 02:00

Jan van Lieshoutstraat 9, Eindhoven

Bekijk meer:cafés

King of Kings

Biki90, Eetcafé Spijker en Café Thomas organiseren samen een heel tof feest tijdens Koningsnacht. In drie verschillende area’s kan jij los gaan op heel veel lekkere hits. Dans mee op de plaatjes van Pluk van de Partyflat, Vieze Vedi en Herrie met Gerrie, van 19.00 tot 01.00 uur. Toegang is gratis.

King’s night op de Markt

Op de Markt start Koningsnacht om 20.00 uur. De dj’s van Qmusic draaien van het begin tot het eind de beste hits, en zodra Dries Roelvink op het podium verschijnt barst het feest natuurlijk pas echt los! De entree is helemaal gratis.

Royal Dutch Festival

Net als vorig jaar kleurt het Stadhuisplein weer helemaal oranje. Tijdens Koningsnacht wordt er van 19.00 tot 01.00 uur volop gefeest, met ieder uur weer een andere dj achter de draaitafel. De toegang is gratis, maar zorg wel dat je op tijd bent, want vol = vol.   

King Hollandia

Tof, een heel nieuw festival dit jaar! De eerste editie van King Hollandia vindt plaats op het Stationsplein en je raadt het al: King Hollandia staat garant voor Hollandse muziek en gezelligheid, met spetterende live optredens. Wat dacht je van Otto Lagerfett, Arjon Oostrom en John de Bever! Gratis entree.

King-S Festival

Gek op Techno en Acid house? Dan zit je tijdens Koningsnacht in het Klokgebouw helemaal goed! De line up bestaat uit vier namen, waaronder Jack Road en Joanna Derlo. Van 22.00 tot 04.00 uur warm jij je alvast lekker op voor het Koningsdag spektakel echt van start gaat! Tickets voor King-S Festival koop je hier.

Royal Rawk Dynamo

Loadingdock Dynamo pakt goed uit met Koningsnacht; deze avond spelen er maar liefst tien verschillende bands! Van Indie tot Metal, en van Gruizig naar Kale koppen Punk. Harde muziek met een scherp randje. Van 18.00 tot 02.00 uur kun jij je hier prima vermaken. Toegang is gratis.

Wilhelminaplein

Yes: we kunnen weer heerlijk ongegeneerd meezingen met covers van helden als David Bowie, Elvis Costello en The Rolling Stones. Om 20.00 uur gaat het programma van start met Betty Blue; de coverband van het eerste uur. De entree is gratis.

Heimwee naar Bea

Tijdens Koningsnacht wordt er op het Lichtplein flink gefeest voor voormalig koningin Beatrix. Het Lichtplein wordt omgetoverd tot een koninklijke plek, waar je lekker kunt dansen en feesten op hits van vroeger. Ook Yes-R en Jody Bernal komen langs! Om 19.00 uur barst het feestje los en de entree is gratis.

Koningsnacht Gonna Be Funky

Koningsnacht wordt funky bij de Hoogste Tijd. Perfecte gelegenheid om de heupen alvast warm te draaien voor de volgende dag. Het feest begint om 23.00 uur en eindigt om 04.00 uur. Entree is gratis.


Meer over Café Hoogste Tijd ontdekken?

Café Hoogste Tijd cafés

Nu gesloten12:00 - 02:00

Vrijstraat 38, Eindhoven

Bekijk meer:cafés

Lees ook:

Koningsdag Eindhoven 2019

Yes! Koningsdag 2019 valt op een zaterdag en dit is er te doen in Eindhoven

Koningsdag 2019 staat alweer bijna voor de deur. Natuurlijk is er ook dit jaar weer van alles te bel...

Zo maak je kans op een lintje tijdens Koningsdag in Eindhoven

Ken je iemand die absoluut een Koninklijke Onderscheiding verdient? Dan kun je diegene voordragen, z...
<< < Pagina 1 / 10 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.