Het team

Team indebuurt Eindhoven

De redactie van indebuurt Eindhoven zit midden in Eindhoven in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Eindhoven te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Eindhoven

indebuurt Eindhoven Torenallee 45 5617 BA Eindhoven

Navigeer naar

Redactie indebuurt Eindhoven

Even voorstellen Nathalie

Nathalie Damen

Community Manager

Hi, ik ben Nathalie! Als Community Manager voor indebuurt Eindhoven mag ik op zoek naar de mooiste verhalen in de stad. Daar kan ik jouw hulp goed bij gebruiken. Voor tips of nieuwtjes mag je me altijd een berichtje sturen. Ik kijk er enorm naar uit om je te ontmoeten. Tot snel!

Rachel Sloven

Rachèl Sloven

Commercieel Redacteur

Aangenaam! Ik ben Rachèl. Ik ben Commercieel Redacteur voor indebuurt Eindhoven en ik heb het geluk dat ik mooie verhalen mag maken, mét en voor ondernemers. Wil jij ook zo'n mooie bijdrage op indebuurt? Mail me dan op [email protected]

Buurtbijdragers en freelancers

Anna van den Berg

Anna van den Berg

Freelancer

Aangenaam! Ik ben Anna van den Berg. Ik ben goed met kwaaie katten, houd van regenachtige stranden en eet liever een hamburger dan een pizza. Meer to the point: ik voel me al twaalf jaar helemaal thuis in Eindhoven. Het blijft me verbazen hoeveel toffe initiatieven en onontdekte pareltjes we hier hebben. En dat komt goed uit, want als freelance tekstschrijver mag ik voor indebuurt de leukste Eindhovense mensen én plekken in de schijnwerper zetten. Daarnaast werk ik als onderzoeker, copywriter en vertaler aan veel mooie projecten binnen en buiten de stad én heb ik samen met mijn compagnon Ilse een experimentele uitgeverij op het NRE-terrein. Wil je meer weten over mij of mijn werk, neem dan een kijkje op www.publikators.com

Bea Straver

Bea Straver

Buurtbijdrager

Voor die ene mooie foto beklim ik wel eens een kerktoren, banjer ik door een drassig weiland of hang uit het raam van een woontoren. Maar dat heb ik er graag voor over, want fotograferen is mijn grote passie. Soms zegt een foto meer dan een heel verhaal. Je kunt me met een camera voor indebuurt vinden op allerlei leuke evenementen in Eindhoven. Misschien spot ik jou wel de volgende keer! Ben je benieuwd naar mijn werk? Kijk dan op www.beafoto.nl/bf/

Jasper Scheffers

Jasper Scheffers

Buurtbijdrager

Noman Meihandoest

Noman Meihandoest

Buurtbijdrager

Waar ik normaal gesproken in een buitenlandse stad rondstruin, ga ik nu op zoek naar de unseen spots in mijn eigen lichtstad. Van architectuur tot street art: ik ben sinds de lockdown de meest prachtige plekken tegengekomen. Plekken die ik graag met iedereen deel om te laten zien dat ons Eindhoven echt niet onder hoeft te doen aan een London of Parijs. Meer van mijn werk vind je op mijn Instagramaccount @unseenspots.

Sophie Mols

Hi! Ik ben Sophie, 24 jaar oud en woon nu zo'n drie jaar midden in het centrum van Eindhoven. Al sinds ik begon met de opleiding communicatie zei ik tegen mijn vriend: 'goh, het lijkt me toch zo leuk om ooit voor indebuurt te schrijven'. And here we are! Behalve het schrijven van artikelen voor indebuurt ben ik ook actief als (freelance) copywriter en redigeer ik scripties voor studenten. In mijn vrije tijd vind ik het super leuk om met vriendinnen te genieten van de gezellige terrasjes die Eindhoven te bieden heeft. Verder maak je me altijd enthousiast met een goede (horror)film of serie!