Het team

Team indebuurt Eindhoven

De redactie van indebuurt Eindhoven zit midden in Eindhoven in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Eindhoven te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Eindhoven

indebuurt Eindhoven Torenallee 45 5617 BA Eindhoven

Navigeer naar

Redactie indebuurt Eindhoven

Rachel Sloven

Rachèl Sloven

Commercieel Redacteur

Aangenaam! Ik ben Rachèl. Ik ben Commercieel Redacteur voor indebuurt Eindhoven en ik heb het geluk dat ik mooie verhalen mag maken, mét en voor ondernemers. Wil jij ook zo'n mooie bijdrage op indebuurt? Mail me dan!

Chloë van der Smitte

Community Manager

Hi! Ik ben het, Chloë, geboren én getogen Eindhovenaar. Als trotse inwoner heb ik de eer om op indebuurt unieke verhalen uit mijn stad te delen. Ken jij er een, mail mij dan op [email protected] en wie weet staat jouw verhaal straks hier!

Gastredacteuren

Anna van den Berg

Anna van den Berg

Freelancer

Bea Straver

Bea Straver

Gastfotograaf

Jasper Scheffers

Jasper Scheffers

Gastfotograaf

Noman Meihandoest

Noman Meihandoest

Gastfotograaf

Merel van Mol

Merel van Mol

Gastredacteur