Team indebuurt Eindhoven

De redactie van indebuurt Eindhoven zit in het Glasgebouw op Strijp-S, bij de redacties van het Eindhovens Dagblad en Groot Eindhoven. Vanaf de redactie lopen, fietsen, bussen of rijden we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Eindhoven te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Eindhoven

indebuurt Eindhoven
Torenallee 45
5617 BA
Eindhoven

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Eindhoven

Ankie de Turck

Community Manager

Ik, Ankie, ben geboren en getogen in het Eindhovense. Ok, ok, met twee korte onderbrekingen, maar Eindhoven is mijn thuis. Deze stad is booming, en ik wil jullie alles laten zien en lezen. Waarom? Ik wil jullie net zo enthousiast laten worden/blijven over ‘Eindje’ als ik dat zelf ben.

E-mail: [email protected]

Rachèl Sloven

Commercieel Redacteur

Ik, Rachèl, ben lang, lang geleden geboren in Kruisland. Dat is een piepklein dorpje tussen Roosendaal en Steenbergen. Sinds 1980 woon ik gelukkig in Eindhoven.Ik ben niet zo’n dorpsmens. Ik heb naast mijn werk als freelance tekstschrijver, in bijna álle eetcafés van Eindhoven gewerkt als kok en ik heb er zelfs een tijdje eentje gerund. Je kunt me dus heel goed daarvan kennen. Het voordeel van al die werkplekken, is dat ik de stad én de mensen, op mijn duimpje ken. Heel handig als je commercieel redacteur bent bij indebuurt Eindhoven!

E-mail: [email protected]

Daan van Gils

Gastredacteur

Hoi, Ik ben Daan van FotovanDaan. Ik leg de wereld om mij heen vast zoals ik ‘m zie. Altijd onderweg met de camera in mijn hand. Op zoek naar bijzondere verhalen, mooie portretten of alledaagse situaties. Ik houd van avontuur en onverwachte ontmoetingen. Daarnaast produceer en verkoop ik mijn eigen fotokunst. Van ansichtkaarten tot afdrukken van 2×3 meter of wandvullende muurdecoraties. Eigen werk (de “Eindje Originals” bijvoorbeeld) maar ook werk in opdracht. De fotoreportages die ik maak en de verhalen die ik schrijf deel ik met indebuurt.nl/Eindhoven. Een mooie samenwerking waarbij ik de kans krijg om mijn verhaal aan een breder publiek te kunnen laten zien en zij een leuke aanvulling hebben op de dagelijkse content van hun website.

Simone Timmermans

Gastredacteur
Om me heen kijken en schrijven over wat ik zie, dat doe ik het liefst. Mijn naam is Simone Timmermans en je zal me nooit zonder notitieboekje tegenkomen. Genoeg te zien in Eindhoven! Ik werk als schrijver en redacteur. Want ik ben gek op tekst en taal. En op geschiedenis, daar schrijf ik dan ook graag over voor indebuurt.
Nieuwsgierig naar wat ik doe? Kijk dan eens op www.simonetimmermans.nl.

Bea Straver

Gastredacteur/Fotografe

Voor die ene mooie foto beklim ik wel eens een kerktoren, banjer ik door een drassig weiland of hang uit het raam van een woontoren. Maar dat heb ik er graag voor over, want fotograferen is mijn grote passie.

Sinds zes jaar ben ik freelance fotograaf. Meestal fotografeer ik mensen, bedrijfsactiviteiten en evenementen. Ik hou van actie in een foto, maar dat hangt natuurlijk helemaal af van degenen die voor mijn camera staan. Daarom besteed ik veel aandacht aan het contact met de geportretteerden. Samen kom je tot de beste ideeën.

Soms zegt een foto meer dan een heel verhaal. In een oogopslag zie je waar het over gaat. Een andere keer zijn foto’s een illustratie bij een verhaal, waardoor dit meer kracht krijgt. Bij
indebuurt Eindhoven is alles mogelijk. Dit geeft mij veel vrijheid en ik fotografeer daarom graag voor indebuurt.

Je kunt me met een camera voor indebuurt vinden op allerlei leuke evenementen in Eindhoven. Misschien spot ik jou wel de volgende keer!

Ben je benieuwd naar mijn werk? Kijk dan op mijn website www.beafoto.nl. Via de website kun je contact met me opnemen.