Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Eindhoven

De redactie van indebuurt Eindhoven zit in het Glasgebouw op Strijp-S, bij de redacties van het Eindhovens Dagblad en Groot Eindhoven. Vanaf de redactie lopen, fietsen, bussen of rijden we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Eindhoven te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Eindhoven

indebuurt Eindhoven
Torenallee 45
5617 BA
Eindhoven

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Eindhoven

Rachèl Sloven

Commercieel Redacteur

Ik, Rachèl, ben lang, lang geleden geboren in Kruisland. Nooit van gehoord zeker? kan kloppen… het is een piepklein dorpje tussen Roosendaal en Steenbergen. Sinds 1980 woon ik gelukkig in Eindhoven. Ik ben niet zo’n dorpsmens. Ik heb naast mijn werk als freelance tekstschrijver, in bijna álle eetcafés van Eindhoven gewerkt als kok en ik heb er zelfs een tijdje eentje gerund.

Het voordeel van al die werkplekken, is dat ik de stad én de mensen, op mijn duimpje ken. Heel handig als je commercieel redacteur bent bij indebuurt Eindhoven!

E-mail: [email protected]

Chloë van der Smitte

Community Manager

Ik ben Chloë, geboren én getogen Eindhovenaar! Ik ben opgegroeid in Noord-Woensel, maar inmiddels woon ik al een paar jaar in Gestel samen met mijn vriend en Japanse doggie Yoji.

Je kan mij misschien herkennen van mijn blog un-cluttered waar ik schrijf over kunst, mode en een duurzame lifestyle. Eindhoven speelt daarbij een grote rol in mijn fotografie. Misschien herken je wel een aantal spots…

Voor indebuurt heb ik de eer om unieke verhalen uit mijn stad te delen. Wie weet zie je mij straks wel door eindje dwalen, gewapend met mijn witte sneakers, camera en telefoon.

Heb je me gemist? Mail me dan vooral op [email protected] en we praten daar lekker verder!

Anna van den Berg

Freelancer Anna van den Berg

Aangenaam! Ik ben Anna van den Berg. Ik ben goed met kwaaie katten, houd van regenachtige stranden en eet liever een hamburger dan een pizza. Meer to the point: ik voel me al twaalf jaar helemaal thuis in Eindhoven.

Het blijft me verbazen hoeveel toffe initiatieven en onontdekte pareltjes we hier hebben. En dat komt goed uit, want als freelance tekstschrijver mag ik voor indebuurt de leukste Eindhovense mensen én plekken in de schijnwerper zetten.

Daarnaast werk ik als onderzoeker, copywriter en vertaler aan veel mooie projecten binnen en buiten de stad én heb ik samen met mijn compagnon Ilse een experimentele uitgeverij op het NRE-terrein. Wil je meer weten over mij of mijn werk, neem dan een kijkje op www.publikators.com

Bea Straver

Gastredacteur/Fotografe

Voor die ene mooie foto beklim ik wel eens een kerktoren, banjer ik door een drassig weiland of hang uit het raam van een woontoren. Maar dat heb ik er graag voor over, want fotograferen is mijn grote passie. Soms zegt een foto meer dan een heel verhaal.

Je kunt me met een camera voor indebuurt vinden op allerlei leuke evenementen in Eindhoven. Misschien spot ik jou wel de volgende keer!

Ben je benieuwd naar mijn werk? Kijk dan op mijn website.

Jasper Scheffers

Gastredacteur

Ik, Jasper Scheffers, ben geboren en getogen in Eindhoven. Door de fotografie is mijn interesse in de stad alleen maar versterkt, als je meer weet over wat je op de foto zet leg je het op een andere manier vast.

Sinds november 2017 ben ik als zelfstandig fotograaf aan het werk, met name als stadsfotograaf in Eindhoven. Vooral de transformatie van de stad vind ik interessant. De historie vind ik hierbij belangrijk om te kennen, je kunt hierdoor veel over de huidige stad leren.

Bij het uitzoeken van deze twee onderwerpen vind ik het belangrijk dat dit niet ergens in een archief komt, dit mag de hele wereld weten. Via Indebuurt Eindhoven zal ik dan ook vaak deze informatie delen met jullie.

Www.jasperscheffers.nl
www.stadsfotograaf.nl

Marlies Raben

Gastredacteur

Ik, Marlies, ben geboren in een klein dorp in Gelderland. Inmiddels woon en werk ik al weer een paar jaar in Eindhoven. Van origine ben ik dus geen echte Eindhovenaar, maar dat maakt mijn nieuwsgierigheid naar de stad én haar inwoners des te groter. Via Indebuurt ga ik Eindhoven nu al kletsend en schrijvend nog beter leren kennen en daar hoop ik jou in mee te nemen!
Mijn passie voor schrijven combineren met het ontdekken van de stad; de ideale combinatie als je het mij vraagt. Naast mijn vaste baan als content marketeer werk ik als freelance tekstschrijver.