Team indebuurt Eindhoven

De redactie van indebuurt Eindhoven zit in het Glasgebouw op Strijp-S, bij de redacties van het Eindhovens Dagblad en Groot Eindhoven. Vanaf de redactie lopen, fietsen, bussen of rijden we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Eindhoven te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Eindhoven

indebuurt Eindhoven
Torenallee 45
5617 BA
Eindhoven

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Eindhoven

Rachèl Sloven

Commercieel Redacteur

Ik, Rachèl, ben lang, lang geleden geboren in Kruisland. Dat is een piepklein dorpje tussen Roosendaal en Steenbergen. Sinds 1980 woon ik gelukkig in Eindhoven.Ik ben niet zo’n dorpsmens. Ik heb naast mijn werk als freelance tekstschrijver, in bijna álle eetcafés van Eindhoven gewerkt als kok en ik heb er zelfs een tijdje eentje gerund. Je kunt me dus heel goed daarvan kennen. Het voordeel van al die werkplekken, is dat ik de stad én de mensen, op mijn duimpje ken. Heel handig als je commercieel redacteur bent bij indebuurt Eindhoven!

E-mail: [email protected]

Manon Swinkels

Stagiaire Manon Swinkels

Een stage bij een online nieuwsplatform, waar ruimte is voor schrijven, fotografie, social media en creatief denkwerk: ik wil! Van maart tot en met mei ga ik de uitdaging aan om inwoners en ondernemers van deze bruisende stad dagelijks te informeren, inspireren en amuseren met de meest leuke en interessante nieuwtjes. Tijdens mijn studie Journalistiek aan de HU is mijn passie voor het lokale nieuws ontstaan en ik heb ontzettend veel zin om alle ins en outs over deze bijzondere stad met jullie te delen.

Email: [email protected]

Bea Straver

Gastredacteur/Fotografe

Voor die ene mooie foto beklim ik wel eens een kerktoren, banjer ik door een drassig weiland of hang uit het raam van een woontoren. Maar dat heb ik er graag voor over, want fotograferen is mijn grote passie. Soms zegt een foto meer dan een heel verhaal.

Je kunt me met een camera voor indebuurt vinden op allerlei leuke evenementen in Eindhoven. Misschien spot ik jou wel de volgende keer!

Ben je benieuwd naar mijn werk? Kijk dan op mijn website.

Jasper Scheffers

Gastredacteur

Ik, Jasper Scheffers, ben geboren en getogen in Eindhoven. Door de fotografie is mijn interesse in de stad alleen maar versterkt, als je meer weet over wat je op de foto zet leg je het op een andere manier vast.

Sinds november 2017 ben ik als zelfstandig fotograaf aan het werk, met name als stadsfotograaf in Eindhoven. Vooral de transformatie van de stad vind ik interessant. De historie vind ik hierbij belangrijk om te kennen, je kunt hierdoor veel over de huidige stad leren.

Bij het uitzoeken van deze twee onderwerpen vind ik het belangrijk dat dit niet ergens in een archief komt, dit mag de hele wereld weten. Via Indebuurt Eindhoven zal ik dan ook vaak deze informatie delen met jullie.

Www.jasperscheffers.nl
www.stadsfotograaf.nl

Marlies Raben

Gastredacteur

Ik, Marlies, ben geboren in een klein dorp in Gelderland. Inmiddels woon en werk ik al weer een paar jaar in Eindhoven. Van origine ben ik dus geen echte Eindhovenaar, maar dat maakt mijn nieuwsgierigheid naar de stad én haar inwoners des te groter. Via Indebuurt ga ik Eindhoven nu al kletsend en schrijvend nog beter leren kennen en daar hoop ik jou in mee te nemen!
Mijn passie voor schrijven combineren met het ontdekken van de stad; de ideale combinatie als je het mij vraagt. Naast mijn vaste baan als content marketeer werk ik als freelance tekstschrijver.