Team indebuurt Eindhoven

De redactie van indebuurt Eindhoven zit in het Glasgebouw op Strijp-S, bij de redacties van het Eindhovens Dagblad en Groot Eindhoven. Vanaf de redactie lopen, fietsen, bussen of rijden we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Eindhoven te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Eindhoven

indebuurt Eindhoven
Torenallee 45
5617 BA
Eindhoven

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Eindhoven

Arno de Natris

Community Manager

Ik, Arno, heb geen rode en witte maar roodwitte bloedlichaampjes en ik hou van Eindhoven, een stad waar je echt trots op mag zijn. Je kunt mij tegenkomen op Strijp-S. Of op het Kastelenplein. In de Achtse Barrier. Op het Stratumseind. Bij Eindhoven Airport. Vaartbroek. Op de TU/e. Meerhoven. Bij de Genneper Hoeve. Tongelre. Overal in de stad dus!

E-mail: [email protected]

Ankie de Turck

Commercieel Redacteur

Ik, Ankie, ben geboren en getogen in het Eindhovense. Ok, ok, met twee korte onderbrekingen, maar Eindhoven is mijn thuis. Deze stad is booming, en ik wil jullie alles laten zien en lezen. Waarom? Ik wil jullie net zo enthousiast laten worden/blijven over ‘Eindje’ als ik dat zelf ben.

E-mail: [email protected]