Het team

Team indebuurt Eindhoven

De redactie van indebuurt Eindhoven zit midden in Eindhoven in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Eindhoven te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Eindhoven

indebuurt Eindhoven Torenallee 45 5617 BA Eindhoven

Navigeer naar

Redactie indebuurt Eindhoven

Rachel Sloven

Rachèl Sloven

Commercieel Redacteur

Aangenaam! Ik ben Rachèl. Ik ben Commercieel Redacteur voor indebuurt Eindhoven en ik heb het geluk dat ik mooie verhalen mag maken, mét en voor ondernemers. Wil jij ook zo'n mooie bijdrage op indebuurt? Mail me dan op [email protected]

Chloë van der Smitte

Community Manager

Hi! Ik ben het, Chloë, geboren én getogen Eindhovenaar. Als trotse inwoner heb ik de eer om op indebuurt unieke verhalen uit mijn stad te delen. Ken jij er een, mail mij dan op [email protected] en wie weet staat jouw verhaal straks hier!

Buurtbijdragers

Anna van den Berg

Anna van den Berg

Freelancer

Aangenaam! Ik ben Anna van den Berg. Ik ben goed met kwaaie katten, houd van regenachtige stranden en eet liever een hamburger dan een pizza. Meer to the point: ik voel me al twaalf jaar helemaal thuis in Eindhoven. Het blijft me verbazen hoeveel toffe initiatieven en onontdekte pareltjes we hier hebben. En dat komt goed uit, want als freelance tekstschrijver mag ik voor indebuurt de leukste Eindhovense mensen én plekken in de schijnwerper zetten. Daarnaast werk ik als onderzoeker, copywriter en vertaler aan veel mooie projecten binnen en buiten de stad én heb ik samen met mijn compagnon Ilse een experimentele uitgeverij op het NRE-terrein. Wil je meer weten over mij of mijn werk, neem dan een kijkje op www.publikators.com

Merel van Mol

Merel van Mol

Freelancer

Ik ben Merel en ik woon al mijn hele leven in het mooie Veldhoven. Niet helemaal Eindhovenaar dus, maar je kunt me vaak genoeg in de Lichtstad vinden. Je hebt me misschien al eerder op indebuurt Eindhoven voorbij zien komen: ik liep hier stage voordat ik als freelancer aan de slag mocht. Door mijn stage kwam ik erachter wat voor toffe verhalen er allemaal in Eindhoven te vinden zijn. Ik heb ze nog lang niet allemaal gehoord en ik ben benieuwd welke parels ik in deze stad nog meer mag ontdekken!

Bea Straver

Bea Straver

Buurtbijdrager

Voor die ene mooie foto beklim ik wel eens een kerktoren, banjer ik door een drassig weiland of hang uit het raam van een woontoren. Maar dat heb ik er graag voor over, want fotograferen is mijn grote passie. Soms zegt een foto meer dan een heel verhaal. Je kunt me met een camera voor indebuurt vinden op allerlei leuke evenementen in Eindhoven. Misschien spot ik jou wel de volgende keer! Ben je benieuwd naar mijn werk? Kijk dan op www.beafoto.nl/bf/

Jasper Scheffers

Jasper Scheffers

Buurtbijdrager

Noman Meihandoest

Noman Meihandoest

Buurtbijdrager

Waar ik normaal gesproken in een buitenlandse stad rondstruin, ga ik nu op zoek naar de unseen spots in mijn eigen lichtstad. Van architectuur tot street art: ik ben sinds de lockdown de meest prachtige plekken tegengekomen. Plekken die ik graag met iedereen deel om te laten zien dat ons Eindhoven echt niet onder hoeft te doen aan een London of Parijs. Meer van mijn werk vind je op mijn Instagramaccount @unseenspots.