Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van der Heijden Wijnen & Gedistilleerd

Vandaag 09:00 - 18:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Van der Heijden Wijnen & Gedistilleerd

Kruisstraat 85 5612 CD Eindhoven

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
12:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:30
Zondag
Gesloten

Over Van der Heijden Wijnen & Gedistilleerd

Van der Heijden is al 45 jaar een begrip in Eindhoven en ver daarbuiten. De zaak kenmerkt zich door haar constante zoektocht naar verbetering, vernieuwing en verfijning van het assortiment. Nieuwsgierigheid en passie drijven de eigenaren, net als kennis en expertise. En dat proef je!

‘Les Genereux’

Samen met een aantal collega’s importeert de winkel onder de naam ‘Les Genereux’ wijnen uit meer dan 15 landen; van Latijns-Amerika tot Oostnrijk, van Australië en Nieuw-Zeeland tot Portugal. Veel van de wijnen worden geroemd bij de nationale en internationale wijnpers. Er komen elk jaar nieuwe wijnen bij. Er vallen er ook elk jaar een paar weer weg als de eigenaren vinden dat de kwaliteit niet meer aan hun normen voldoet of als ze merken dat de wijnboer keuzes maakt waarin zij zich niet in kunnen vinden.

Onafhankelijke bottelingen

Op gedistilleerd en whisky gebied wordt contant gezocht naar nieuwe trends en spannende onafhankelijke bottelingen. Op de laatste zaterdag van september organiseren wij ieder jaar het Whisky event Eindhoven. Een evenement dat vele whisky liefhebbers trekt uit heel Nederland. Op de website zie je een aantal impressies van evenementen van de afgelopen jaren.

Van der Heijden levert aan Horeca, scholen, bedrijven en instellingen, van de complete wijnkaart tot relatiegeschenken. De eigen bezorgdienst levert in Eindhoven en omgeving. Buiten het postcodegebied wordt gebruik gemaakt van een koeriersdienst.

Meest recent over Van der Heijden Wijnen & Gedistilleerd

Soontiëns Tuincentrum

Tegenwoordig best zeldzaam: 7 x Eindhovense familiebedrijven

Vroeger was het heel normaal om in de voetsporen van je ouders te treden. Oudste zonen of dochters namen het bedrijf vaak over en zo gebeurde het dat een zaak…