Thomas

Thomas

Stratumseind 23 5611 EN Eindhoven
Naar websiteBekijk vacatures

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Let op: de zaak gaat pas op 31 augustus 2018 open. Op dit moment wordt er nog druk verbouwd!

Staat bekend om

  • Persoonlijke aandacht
  • Cocktails vanaf 11.00 uur
  • Ook veganistische gerechten op het menu
  • Shared dining

Over Thomas

31 augustus kunnen we de vernieuwde Thomas eindelijk van binnen bewonderen!

De bar met haar open keuken vormt het kloppend hart van de zaak. Hier bereiden de bartoppers de perfecte signatuur cocktails, adviseren je over de mooiste wijnen of maken de leukste én lekkerste latte’s en cappuccino’s.

De chefs bereiden in het zicht van de gast, de hele dag door, de lekkerste gerechten. De lunch- en barhappen zijn nét even anders en het “shared-diner” is een bijzondere ervaring. De mooiste stukken vlees van over de hele wereld worden op de op maat gemaakte houtskool grill bereid. Je kan alles per 100 gram bestellen, delen en proeven. De kaart wisselt dagelijks en is afhankelijk van de aanvoer en de creativiteit van de chefs. Uiteraard ontbreken een aantal mooie vis en vegetarische gerechten niet.

Dj’s spelen in het weekend de vetste deuntjes en zorgen er zo voor dat de avond naadloos overgaat in een zwoele Thomas-nacht voor een mooi feestje.

Meest recent over Thomas

Bijna vrij: 5 x doen in Eindhoven dit weekend

Yes, het weekend staat weer voor de deur. Dat betekent dat het tijd is om leuke feestjes, activiteiten of borrels te plannen. Wij helpen je graag een eindje op weg:…

Vacatures vanThomas