Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Thomas

Thomas

Stratumseind 23 5611 EN Eindhoven

Openingstijden

Let op: de zaak gaat pas op 31 augustus 2018 open. Op dit moment wordt er nog druk verbouwd!

Over Thomas

31 augustus kunnen we de vernieuwde Thomas eindelijk van binnen bewonderen!

De bar met haar open keuken vormt het kloppend hart van de zaak. Hier bereiden de bartoppers de perfecte signatuur cocktails, adviseren je over de mooiste wijnen of maken de leukste én lekkerste latte’s en cappuccino’s.

De chefs bereiden in het zicht van de gast, de hele dag door, de lekkerste gerechten. De lunch- en barhappen zijn nét even anders en het “shared-diner” is een bijzondere ervaring. De mooiste stukken vlees van over de hele wereld worden op de op maat gemaakte houtskool grill bereid. Je kan alles per 100 gram bestellen, delen en proeven. De kaart wisselt dagelijks en is afhankelijk van de aanvoer en de creativiteit van de chefs. Uiteraard ontbreken een aantal mooie vis en vegetarische gerechten niet.

Dj’s spelen in het weekend de vetste deuntjes en zorgen er zo voor dat de avond naadloos overgaat in een zwoele Thomas-nacht voor een mooi feestje.

Meest recent over Thomas

Carnaval EIndhoven

Bijna carnaval: 11 x de leukste feestjes in Lampegat

Het is zover: carnaval 2020 barst bijna los! Er is de komende dagen van alles te doen in Lampegat, maar waar moet je beginnen? Om je een beetje op weg te…