Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Oktober, locatie Merefelt

Vandaag 08:00 - 18:00 uur Geopend Alle openingstijden

Oktober, locatie Merefelt

Parklaan 2 5504 GB Veldhoven

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Let op! Deze standaard openingstijden kunnen door verschillende omstandigheden afwijken. Om teleurstelling te voorkomen kun je het beste de officiële website checken voor de meest actuele openingstijden.

Onze huizen zijn altijd toegankelijk (24/7) voor bezoek van cliënten. De receptie (het servicepunt van Merefelt), is op weekdagen geopend van 08.00 tot 18.00 uur. In het weekend en op feestdagen is er iemand aanwezig van 10.00 tot 16.00 uur.

Over Oktober, locatie Merefelt

Wonen, zorg en welzijn komen samen in Oktober. Onze organisatie bestaat uit verschillende woonzorgcentrums, thuiszorg, een revalidatiecentrum voor senioren, een hospice en een dagbestedingshuis. We werken in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-de Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

Onder het motto ‘Thuis kan overal’ ondersteunen we kwetsbare ouderen. Met warme aandacht zorgen we ervoor dat ze zich thuis kunnen voelen, waar ze ook wonen. Maar we zorgen niet alleen goed voor onze cliënten. We zorgen ook voor onze medewerkers! Als werkgever willen we dat jij je thuis voelt binnen onze organisatie. En dat je alle kansen krijgt om aan je ontwikkeling en professionaliteit te werken.

Meest recent over Oktober, locatie Merefelt

Oktober

Samantha werkt bij Merefelt in Veldhoven: ‘Ik draag iets bij aan iemands laatste levensfase’

Als eerste verantwoordelijke cliëntbegeleider op de PG afdeling van de Merefelt, een huis van zorginstelling Oktober, is Samantha van den Boogaard (24) het aanspreekpunt voor familie van de ouderen die…