Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Korein, Wij Zijn Jong – Kanaaldijk Noord

Vandaag 08:30 - 17:00 uur Geopend Alle openingstijden

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Korein, Wij Zijn Jong – Kanaaldijk Noord

Kanaaldijk-Zuid 5a 5613 LE Eindhoven

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Kinderen die nu worden geboren, hebben een levensverwachting van 104 jaar. Dat is geen toekomstmuziek, maar een feit met grote gevolgen. Van de investeringen op jonge leeftijd heb je als mens wel 100 jaar plezier. Juist op jonge leeftijd kunnen we veel betekenen voor kinderen door te doen waar we goed in zijn: het verrijken van de ontwikkeling van kinderen. Daar draagt Wij zijn JONG elke dag aan bij. Vanaf het allereerste begin.

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Over Korein, Wij Zijn Jong – Kanaaldijk Noord

Kinderen die lekker in hun vel zitten, kunnen zich optimaal ontwikkelen. En daaraan bijdragen vinden we onze belangrijkste taak. Zelfvertrouwen – dát is het mooiste wat we hen kunnen geven. Door een warme sfeer te creëren waarin ieder kind zichzelf kan zijn. Door hun nieuwsgierigheid te prikkelen in een uitdagende omgeving.

We geven jouw kind de ruimte om het zelf uit te vinden en op eigen wijze op ontdekking te gaan. Te klauteren en te klimmen. Initiatief te nemen en samen te lachen. Een keer te vallen en weer op te staan. En vooral eens buiten de lijntjes te kleuren. Want wij geloven dat jouw kind daar beter van wordt. Met ruim 110 locaties in Brainportregio Eindhoven en Noord-Limburg, zijn wij altijd dichtbij. Je ziet ze groeien bij Korein.

Meest recent over Korein, Wij Zijn Jong – Kanaaldijk Noord

Martijn Brabers

Martijn werkt bij de bso en geeft peutergym: ‘Ik vind het belangrijk dat kinderen doen wat ze leuk vinden’

Het klinkt te mooi om waar te zijn: een baan waarbij geluisterd wordt naar jouw wensen en die wordt afgestemd op jouw kwaliteiten. Hij bestaat. Sterker nog: Martijn Brabers (25)…