GlowGolf Eindhoven & Escape Mission

Ontdek de magische wereld van glow in the dark minigolf

Vandaag 12:00 - 00:00 uur Nu open Alle openingstijden

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

GlowGolf Eindhoven & Escape Mission

Vijfkamplaan 6c 5624 EB Eindhoven
Reserveer nuNaar website

Openingstijden

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Maandag
Gesloten
Dinsdag
12:00 - 22:00
Woensdag
12:00 - 22:00
Donderdag
12:00 - 22:00
Vrijdag
12:00 - 00:00
Zaterdag
12:00 - 00:00
Zondag
12:00 - 22:00

Aangepaste openingstijden tijdens vakanties:
Maandag – vrijdag geopend vanaf 11.00 uur
Maandag in vakanties 11.00 – 20.00 uur

Staat bekend om

  • Fun voor jong en oud
  • Ontdek de magische wereld van glow in the dark minigolf
  • Can you beat the room?

Over GlowGolf Eindhoven & Escape Mission

Glowgolf

Eens een keer iets heel anders: Glowgolf! Wauw, dat klinkt wel heel spannend. Het is vooral heel erg leuk. Je speelt minigolf in een prachtig vormgegeven fluorescerend decor. Het is een superleuke activiteit voor het hele gezin of voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Glowgolf kan het hele jaar door gespeeld worden. In de winter is het comfortabel warm en in de zomer zorgt de airco voor een COOL rondje golf.

Het thema van GlowGolf Eindhoven is ‘Avontuur’, en dat ga je ook zeker beleven. Via een Azteekse tempel en een oude mijn kom je terecht in het science fiction gedeelte, waar je ineens tussen de ruimteschepen staat. Vervolgens duik je in de Deep Sea zone. Na je onderwaterbeleving stap je met zeebenen terug in de tijd waar de dino’s je al op staan te wachten.

De baan is 18 holes lang en de vele hindernissen dagen jullie uit om een hole in one te slaan. Wat denk je? gaat dat jullie lukken?

Escape Mission

Of laat jij liever je hersens kraken in 1 van de escape rooms?  Escape Mission is een locatie waar je gerust een paar uurtjes extra blijft hangen. Je hebt de keuze uit twee verschillende escape rooms, beide met een eigen thema. Ga je voor een spannende zoektocht in het kantoor van dr. Jones, waar bendes je dwarsbomen? Of beleef je bloedstollende momenten in een vastgelopen goederenlift in de Elevator Room? Je kunt elk moment naar beneden storten! Welke escape room je ook kiest; ze zijn allebei niet gemakkelijk om te kraken. En als je de één gedaan hebt, wil je vast de andere ook nog proberen!

In de gezellige lounge en bar van Escape Mission Eindhoven is ruimte genoeg om na het spel of potje Glowgolf nog even na te kletsen onder het genot van een borrel. Je kunt vooraf een borrel bijboeken, met hapjes en drankjes.

Meest recent over GlowGolf Eindhoven & Escape Mission

Aan jouw lijf geen polonaise: 8 manieren om carnaval te ontvluchten!

Aan jouw lijf geen polonaise: 8 manieren om carnaval te ontvluchten!

Heb jij een gruwelijke hekel aan verkleden en zit jij niet te wachten op alle carnavalskrakers die uit de speakers knallen? Maak je geen zorgen, wij hebben een aantal tips…

Volg GlowGolf Eindhoven & Escape Mission op Instagram

Naar Instagram