Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Ballenwinkel

Vandaag 10:00 - 13:00 uur Gesloten Alle openingstijden

De Ballenwinkel

Rijstenweg 8 5652GC Eindhoven
Naar website

Volg ons

Openingstijden

Maandag
09:00 - 16:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 13:00
Zondag
Gesloten
Let op! Deze standaard openingstijden kunnen door verschillende omstandigheden afwijken. Om teleurstelling te voorkomen kun je het beste de officiële website checken voor de meest actuele openingstijden.

Over De Ballenwinkel

De Ballenkoning heeft De Ballenwinkel ontwikkeld om de originele Ballenkoning producten ook voor thuis beschikbaar te maken. In De Ballenwinkel vind je dus Ballenkoning producten maar ook La William sausen, Apollo Sausen, Ballenkoning merchandise, special editions en nog veel meer.

Bij de Ballenwinkel kan je ook Ballenwinkel Klantenkaart houder worden. Met deze kaart spaar je punten, ben je altijd op te hoogte van het laatste nieuws, Krijg je speciale aanbiedingen en word je als eerst uitgenodigd voor de leukste events.

De Ballenwinkel beschikt over een complete webshop waar je al onze producten eens rustig kunt bekijken. Hier vind je ook bereiding tips, kook video’s en nog veel meer leuke informatie.

Meest recent over De Ballenwinkel

De Ballenwinkel

Ballenkoning Henri: ‘Eigenlijk zijn mijn kinderen het brein achter ons succes’

Licht pittig gekruid, zacht van textuur en heerlijk in combinatie met ‘ballensaus’. De beroemde ‘Ballenkoning-gehaktbal’ is niet voor niks al sinds de jaren zeventig een begrip in Eindhoven en ver…