Bistroo

Over Bistroo

Bestelplatforms voor eten hebben het gemakkelijk gemaakt om thuis van onze favoriete maaltijden te genieten, maar ze maken het leven soms ook ingewikkelder voor onze favoriete restaurants. De huidige platforms leggen deze restaurants hoge kosten op terwijl zij zelf uitsluitend de controle hebben over gegevens, uitbetalingen, klantrelaties en loyaliteit. Een samenloop die leidt tot steeds hogere kosten voor restauranthouders en consumenten.

Bistroo maakt hier een einde aan door een platform te bieden waar bedrijven weer de volledig zelf touwtjes in handen hebben. Wij bieden een betere gebruikerservaring, lagere commissies en een eerlijkere infrastructuur. Het is onze missie om alle tools, inzichten en ondersteuning te bieden om een directe relatie tussen onze verkopers en diens klanten mogelijk te maken.

Naast het verbinden van consumenten met restauranthouders bevat Bistroo platform ook vers- en speciaalzaken, die producten zoals ambachtelijke kazen, wijnen en vegetarische burgers aanbieden. Deze zijn terug te vinden onder Bistroo Markets. Het is ons streven om uiteindelijk een gepersonaliseerde gebruikservaring aan alle consumenten aan te bieden, waarbij je voorkeuren meegenomen worden in de restaurants en shops die in je suggesties voorbij komen.

“Faciliteren, niet dicteren” is onze mantra. Wij hebben een platform gecreëerd dat de verbinding tussen verkopers en consumenten faciliteert, in plaats van deze te controleren. Verkopers hebben volledige controle over hun betalingen, refunds, productselectie, bestellingen, advertenties en analyses. Ze kunnen rechtstreeks met hun klanten handelen en worden altijd direct uitbetaald wanneer bestellingen worden ontvangen.

Bekijk meer