Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bakers Zitmeubelen

Vandaag 10:00 - 20:30 uur Gesloten Alle openingstijden

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Bakers Zitmeubelen

Kruisstraat 181 5612 CH Eindhoven

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 20:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Over Bakers Zitmeubelen

Een goed advies? Dat begint natuurlijk met heel goed luisteren. Luisteren naar jouw wensen en eisen, je smaak en stijl. Want of het nu gaat om een complete inrichting of het uitkiezen van een fantastische stoel, bij Bakers Zitmeubelen nemen ze de tijd. Hier wordt met de juiste aandacht en het uitgebreide assortiment echt het verschil gemaakt. Altijd. Wil je eens rustig rondkijken? No problem!

Van maatwerk tot uitgebreide collectie relaxfauteuils, hoekbanken en stoelen. Telkens weer worden klanten verbaasd met de diversiteit aan keuze en prijzen. Dat is mooi. Maar naast een goede keuze, wordt er hier ook veel waarde gehecht aan persoonlijke service. Van het aanpassen van je meubelen. Het direct, snel en vakkundig oplossen van eventuele problemen. Of het visueel schetsen van je interieur zodat je precies ziet hoe het er straks uitziet. Wij staan ons (en jouw) mannetje. Beloofd is beloofd!

Meest recent over Bakers Zitmeubelen

Bakers Zitten & Wonen

Max van Bakers Zitten en Wonen: ‘Achteroverleunen, daar heeft geen enkel bedrijf wat aan’

Max Bakers (49), eigenaar van Bakers Zitten & Wonen wist als kind al dat hij íets in het familiebedrijf wilde gaan doen als hij groot was. “Ik ging meestal na…