Bakers Zitmeubelen

Voor iedereen weer anders

Vandaag 10:00 - 18:00 uur Nu open Alle openingstijden

Bakers Zitmeubelen

Kruisstraat 181 5612 CH Eindhoven
Bekijk onze collectieContact opnemen

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 20:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Persoonlijke benadering
  • Klantgerichtheid
  • Familiebedrijf sinds 100 jaar

Over Bakers Zitmeubelen

Een goed advies? Dat begint natuurlijk met heel goed luisteren. Luisteren naar jouw wensen en eisen, je smaak en stijl. Want of het nu gaat om een complete inrichting of het uitkiezen van een fantastische stoel, bij Bakers Zitmeubelen nemen ze de tijd. Hier wordt met de juiste aandacht en het uitgebreide assortiment echt het verschil gemaakt. Altijd. Wil je eens rustig rondkijken? No problem!

Van maatwerk tot uitgebreide collectie relaxfauteuils, hoekbanken en stoelen. Telkens weer worden klanten verbaasd met de diversiteit aan keuze en prijzen. Dat is mooi. Maar naast een goede keuze, wordt er hier ook veel waarde gehecht aan persoonlijke service. Van het aanpassen van je meubelen. Het direct, snel en vakkundig oplossen van eventuele problemen. Of het visueel schetsen van je interieur zodat je precies ziet hoe het er straks uitziet. Wij staan ons (en jouw) mannetje. Beloofd is beloofd!

Meest recent over Bakers Zitmeubelen

Thuis wil je rust! Bakers zitmeubelen snapt dat

Thuis wil je rust! Bakers zitmeubelen snapt dat

Sinds 1918 vind je familiebedrijf Bakers Zitmeubelen op de Kruisstraat. Ze zijn na een eeuw nog steeds laagdrempelig, niet opdringerig én ze nemen de tijd voor hun klanten. Die krijgen alle…