Leon van der Zanden komt naar de Publieksacademie in Natlab! Jij ook?

Aangeboden door Vegro Thuiszorgwinkel Eindhoven 7 november 2018

Het is niet vanzelfsprekend dat de overheid voor ons zorgt wanneer we niet meer alles zelf kunnen. We moeten dus altijd langer zelfstandig thuis blijven wonen. Prima, maar dan willen we natuurlijk wel graag zélf de regie over ons eigen leven houden. Hoe dan? Kom op 21 november naar de speciale (en gratis!) Publieksacademie Samen Zelfredzaam, van Vegro in het Natlab.

Met deze informatieve avond wil Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen een positieve bijdrage leveren aan het leven van mensen. Iedereen wil natuurlijk zo lang mogelijk genieten van zijn of haar vertrouwde omgeving, met de mensen die ze kennen. Vegro helpt hierbij, onder andere door het geven van inspirerende lezingen met als thema ‘positieve gezondheid’. Op 21 november delen vijf deskundigen daarom hun kennis over zelfredzaamheid met het publiek. De avond wordt gepresenteerd door voormalig Tweede Kamer-lid én The Voice-kandidaat Sabine Uitslag.

Leon van der Zanden entertaint én confronteert

Een van de sprekers is cabaretier Leon van der Zanden. Dat wordt natuurlijk lachen, maar Leon is ook behoorlijk confronterend en laat zien hoe bot en egoïstisch mensen kunnen zijn. In een interactieve presentatie over zelfstandigheid kan er van álles gebeuren.

(Tekst loopt door onder de foto)

Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen
Leon van der Zande Foto: Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen

Koers houden is topsport

Ook op het podium deze avond: topsporter Monique Kalkman-Van den Bosch. Ze speelt op het allerhoogste niveau rolstoel- en tafeltennis. Ze is in beide sporten meervoudig paralympisch kampioen. Daarnaast is ze manager Participatie en Innovatie bij Welzorg. Ze vertelt over haar levensmotto: ‘koers houden in je leven is topsport.’

Positief denken draagt bij aan zelfstandigheid

Het is algemeen bekend dat een positieve levenshouding en een gezonde levensstijl bijdragen aan de zelfredzaamheid van mensen. Machteld Huber is deskundige in positieve gezondheid en zoekt uit hoe het zit met jóuw positieve gezondheid.
(Tekst loopt door onder de foto)
Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen
Machteld Huber Foto: Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen

Deskundig gesprek onder het genot van een drankje

Na afloop kun je een hapje en drankje doen in het Expertisecentrum. Hier kun je de nieuwste technologieën op het gebied van zelfredzaamheid en gezondheid bekijken én je kunt met een deskundige in gesprek als je dat wilt.

Meld je op tijd aan!

De Vegro Publieksacademie over Zelfredzaamheid is gratis, maar vol is vol! Meld je dus snel aan via deze link. Vragen kun je stellen via [email protected].

Dus:

Datum: 21 november 2018
Locatie: Natlab ( Strijp-S), Kastanjelaan 500, 5616 LZ Eindhoven
Tijd: 19.00 – 21:15 uur
De toegang is gratis


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vegro Thuiszorgwinkel Eindhoven. Meer over Vegro Thuiszorgwinkel Eindhoven ontdekken?

Vegro Thuiszorgwinkel Eindhoven zorg

Nu gesloten09:00 - 17:30

Kastelenplein 168, Eindhoven

Bekijk meer:zorg

adv.