Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Holland & Barrett WoensXL is verhuisd en vernieuwd: ‘Alles is leuker hier’

Aangeboden door Holland & Barrett WoensXL 12 november 2020

Er staan planten in de winkel en her en der zijn muren bekleed met kunststof klimop. De producten zijn overzichtelijk uitgestald langs de wanden of op de diverse display eilanden in de winkel. Wanneer je de splinternieuwe Holland & Barrett in Winkelcentrum WoensXL binnenstapt voel je het meteen: deze winkel ademt gezelligheid én luxe. Filiaalmanager Machèll van der Linden: “Dat was ook precies de bedoeling. En de prijzen zijn precies hetzelfde gebleven. Dat is het mooie.”

De vernieuwde Holland & Barrett die zaterdag 7 november haar deuren opende, is de eerste winkel in de regio die is ingericht volgens dit nieuwe concept. “Ons oude pand, een paar straten verder was heel groot, heel licht en toch wel een beetje rommelig. Heel Engels, zoals Holland & Barrett zelf. Veel mensen noemden het ‘de apotheek’. Nederlanders houden toch van een warmere, meer uitnodigende sfeer én van meer overzicht. Geen tafels vol zakken pompoenpitten en noten hier dus.”

Tekst loopt door onder de foto

Holland & Barret Woensel
Foto: indebuurt

“Behalve de warmere look en feel, is er meer veranderd”, gaat Machèll verder. “We hebben tegenwoordig muziek in de winkel. We hopen dat mensen zich prettig voelen bij ons en dat ze de tijd nemen om rustig rond te kijken welke producten we hebben. Tegelijkertijd kunnen klanten dezelfde service verwachten die ze al van ons gewend waren. We geven graag uitgebreid advies over onze producten.”

Tekst loopt door onder de foto

Holland & Barret Woensel
Foto: indebuurt

Beleving

“We hebben echt heel lang uitgekeken naar de verhuizing”, zegt Machèll. “Het lijkt wel of alles leuker is hier. De straat, het licht in de winkel en de uitstraling. Wij worden er vrolijk van en onze klanten merken dat, want die zijn ook blij. Het is de bedoeling dat winkelen hier een beleving wordt. Je ziet het al achterin bij de notendispensers, waarin mensen zelf hun notenmix kunnen samenstellen. Wanneer het straks weer kan, dan gaan we geregeld samplings organiseren. Dat zijn proeverijen waarin klanten verschillende notenmixen, thee, handscrubs, hand-oliën, sport- en beautyshakes mogen uitproberen en proeven. Het wasbakje is alvast geïnstalleerd. Ik kan niet wachten. Dat wordt supergezellig.”

Voedingssupplementen

Dit nieuwe Holland & Barrett-concept is meer gericht op het product, dan het aanprijzen van heel veel aanbiedingen voor weinig. “We merken dat mensen hun gezondheid veel belangrijker zijn gaan vinden dan vóór de pandemie”, gaat Machèll verder. “Voedingssupplementen zijn hot en mensen hebben behoefte aan advies. Dat komt goed uit, want zijn ervoor opgeleid én we zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dat gebied.

Tekst loopt door onder de foto

Holland & Barret Woensel
Healthy Snacks Foto: indebuurt

Gezonde snacks

“Hoewel de producten nog dezelfde zijn die je al van Holland & Barrett bent gewend, zijn er toch een paar nieuwe dingen. Machèll: “De afdeling healthy snacking is nieuw. Dat zijn gezonde snacks als repen, noten en chips. Te combineren met eveneens gezonde shakes en drankjes. Eerst waren onze snacks en dranken alleen gericht op sporters. Nu hebben we ze voor iedereen die gezond en lekker wil snacken.”

Kijk hieronder voor nog meer foto’s van deze unieke Holland & Barrett vestiging:

Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Holland & Barrett WoensXL. Meer over Holland & Barrett WoensXL ontdekken?

Holland & Barrett WoensXL

Vandaag gesloten

Woensel 262, Eindhoven

  • Wil jij een 'Nieuw in Eindhoven' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Eindhoven.

adv.