Hier krijg je niet alleen een fijn salaris, maar ook andere extraatjes…

Aangeboden door Happy Nurse Uitzendbureau Eindhoven 3 april 2019

HappyNurse heeft de perfecte baan voor iedereen die graag in de zorg wil werken. Of je nu vast, of tijdelijk werk zoekt, een bijbaan naast je studie, of misschien ben je zzp’er en zoek je een opdrachtgever? Maakt niks uit. HappyNurse kijkt naar jouw wensen en zoekt daar de juiste werkgever bij, die heel toevallig ook net naar jóu op zoek was.

HappyNurse is een landelijk detacherings- en uitzendbureau, speciaal voor de zorg. Sinds 1 maart heeft Eindhoven haar eigen vestiging op Strijp-S, gerund door Jolanda, Moniek en Fabienne. als je belt krijg je één van hen dan ook  aan de lijn. Moniek: “Bij ons geen telefooncentrales en dossiernummers, maar korte lijntjes en een warme en persoonlijke benadering. Jij bent namelijk die ‘Happy Nurse’.”

Tekst loopt door onder de foto

HappyNurse Eindhoven
Foto: HappyNurse

Flexibiliteit

HappyNurse Eindhoven heeft vacatures en ZZP-opdrachten voor gespecialiseerde verpleegkundigen, algemeen verpleegkundigen, verzorgenden IG en verzorgenden in heel Zuid-Oost Brabant. Ze bemiddelen in uitdagend werk met heel veel flexibiliteit. Zo kun je aangeven of je fulltime of parttime wilt werken, of misschien prefereer je nacht, dag, of avonddiensten? Kan allemaal. Daarnaast krijg je veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Als je wilt, betalen ze de opleiding of cursus die je nodig hebt om door te groeien in je werk. Een uitzendbureau met vele benefits dus!

Tekst loopt door onder de foto

HappyNurse
Foto: HappyNurse

Divers aanbod

“Zorginstellingen en ziekenhuizen zijn klant bij ons”, vervolgt Moniek. “Zij bellen ons wanneer ze personeel zoeken en wíj kijken dan welke persoon daarbij past en soms gaat het andersom. We hebben vacatures voor verschillende niveau’s en disciplines, dus voor verpleegkundigen én helpenden. Denk aan vacatures in de ouderen-, gehandicapten- en verslavingszorg. Wat je minimaal nodig hebt om voor ons te werken, is een niveau 2 diploma in de zorg, want wij leveren uiteraard alleen goed opgeleide zorgmedewerkers.”

Regelmatig contact

Wanneer je voor HappyNurse werkt, heb je regelmatig contact met één van de drie dames van team Eindhoven. Ze checken hoe het met je gaat en je kunt hen vragen om advies. Jolanda: “We hebben altijd koffie of thee klaarstaan op kantoor. We stellen onze ‘Happy Nurses’ altijd voorop. Wanneer zij blij zijn dan zijn de patiënten dat uiteindelijk ook. Dat is het idee achter HappyNurse.”

Bonusactie

Na je eerste acht gewerkte diensten ontvang jij een bonus van €100,- Daarbij hebben ze ook regelmatig leuke winacties zoals een Ritualspakket, een dinerbon, festivalkaarten en een weekendje weg.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Happy Nurse Uitzendbureau Eindhoven. Meer over Happy Nurse Uitzendbureau Eindhoven ontdekken?

Happy Nurse Uitzendbureau Eindhoven zorg

Kastanjelaan 400 , Eindhoven

Bekijk meer:zorg

adv.