Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

‘Deze zomerkuur is ideaal: lekker kort maar wél effectief’

Aangeboden door In Shape Afslankstudio 4 juni 2019

Ben jij ook zo dol op de zomer, maar krijg je het benauwd wanneer je aan jezelf in een bikini of badpak denkt? Helemaal nergens voor nodig! In Shape Afslankstudio heeft de oplossing: de zomerkuur. Een kuur van maar zes weken, waarbij je vijf tot acht kilo kwijt kunt raken. Dan klinkt de zomer ineens een stuk aantrekkelijker. Toch?

“Sommige vrouwen raken in paniek van zomerkleding”, zegt In Shape eigenaresse Rachel Hulshof. “Blote armen, blote benen en geen veilige, dikke winterjas om je onder te verschuilen. Dus zodra de zon zich laat zien beginnen ze met afvallen. Zeker met de zomervakantie voor de deur, want de gedachte ‘dat je weer in je bikini moet’ op dat zonovergoten strand: nee dank je! Daarom is onze zomerkuur ideaal: lekker kort, maar wel effectief!”

Zomerkuur

Met deze kuur ben jij nog vóór de zomervakantie die overtollige kilo’s kwijt. “Maar wel op een verantwoorde manier”, zegt Rachel. “Je wilt natuurlijk niet dat ze er tijdens je vakantie weer aanvliegen. Je volgt een programma bij ons onder persoonlijke begeleiding van een voedings- en afslankcoach. Je krijgt begeleiding bij het sporten én bij wat je eet. Dat kunnen maaltijdvervangers zijn, of ‘gewone’ maaltijden. Ieder mens is nu eenmaal anders. En no worries, we nemen met je door hoe je de overgang naar je vakantie maakt. Daar hebben wij onze vakantiemodus voor: wel genieten, maar niet aankomen. Ja, het kan écht!”

Tekst loopt door onder de foto

In Shape
Foto: In Shape

Warmte- en vacuümcabines

Wanneer je sport in de warmte- of vacuümcabine van In Shape, kun je plaatselijk afvallen. Rachel: “Je kiest waar je dunner wilt worden: je buik, billen en/of je benen. In de warmtecabine zit je sneller op je verbrandingsniveau omdat je sport in een verwarmde ruimte. In de vacuümcabine zorgt de vacuüm voor meer doorbloeding in je onderlichaam. Hoe hoger de doorbloeding, hoe meer vet je verbrandt. En er zit altijd een coach bij om je de oefeningen te laten zien, die op je houding let, of om je gewoon even extra te motiveren voor die laatste drie, twee, één… crunches.” In de studio’s van In Shape (er zijn er drie in Eindhoven), hangt een prettige en gemoedelijke sfeer met een klein, vast team. Jij kent hen en zij kennen jou. Heel fijn!

Tekst loopt door onder de foto

In Shape
Foto: In Shape

 Bikiniproof

De zomerkuur is een korte kuur van zes weken en bestaat uit tien lessen + twee gratis lessen ter waarde van maximaal € 44,- Dat is heel voordelig! Je volgt de zomerkuur in combinatie met Slinc. of SLIMdiet. Wil jij slank de zomer in? Meld je dan aan in een van onze 4 studio’s in Meerhoven, Blixembosch en het Centrum van Eindhoven. Ben er snel bij, want vol = vol. De actie is geldig van 4 juni t/m 15 juni. Meer hierover vind je hier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door In Shape Afslankstudio. Meer over In Shape Afslankstudio ontdekken?

In Shape Afslankstudio sportscholen

Gesloten08:30 - 12:30 |18:00 - 21:00

In Shape Afslankstudio heeft vestigingen in Eindhoven Centrum, Blixembosch en Meerhoven

Bekijk meer:sportscholen

adv.