Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van city host tot sportmaatje: vrijwilligers gezocht voor deze coronaproof vacatures

Door Chloë van der Smitte 31 mei 2020

Zit jij ook door de coronacrisis noodgedwongen thuis, maar wil je toch iets kunnen doen voor een ander? Misschien is het een idee om dan vrijwillig de handen uit de mouwen te steken. In samenwerking met Eindhoven Doet verzamelden we weer nieuwe coronaproof vacatures zodat je op een veilige manier tóch je steentje bij kan dragen. Zit er iets tussen voor je?

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Ben jij het nieuwe sportmaatje?

Motivate Lets Go GIF by The Titan Games - Find & Share on GIPHY

Heb jij een sport gevonden die echt bij jou past? Dat is heel fijn, maar helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er zijn mensen die in welke mate ook een beperking ervaren. Voor hen is sporten dus niet zo vanzelfsprekend. Maar, daar kan jij bij helpen! Als sportmaatje bij Eindhoven Sport help je deze mensen een passende sport te vinden. Daarnaast ondersteun je de ander tijdens het sporten of bewegen, of je gaat mee naar de eerste paar lessen. Je helpt je maatje de drempel over, daarna kan hij of zij lekker zelf aan de slag. Iets voor jou? Meer informatie lees je hier.

Sporter gezocht!

Lech Poznan GIF - Find & Share on GIPHY

Nog meer sportievelingen gezocht! Dit keer gaat het om iemand die lekker wil sporten op een vaste dag in de week. Het gaat hierbij om een sportgroep voor mensen met autisme. Je mag zelf inplannen wat je wilt doen en waar, er sluiten vanzelf mensen aan.  Denk aan voetbal, zwemmen, hardlopen, bootcamp, hockey en meer. Eigen ideeën zijn ook welkom. Je doet dit trouwens niet alleen, maar samen met andere vrijwilligers. Gezellig! Kijk hier voor meer info.

Kom het city host team versterken!

binnenstad eindhoven
Foto: Jasper Scheffers

Je hebt ze misschien wel gezien in de winkelstraten van Eindhoven: city hosts. Deze gastheren- en vrouwen verzoeken het winkelend publiek vriendelijk om ‘een eindje afstand’ te houden. Zo dragen ze bij een een veilige en gastvrije binnenstad. En daar kan jij ook je steentje aan bijdragen! Meer weten? Je leest er hier alles over.

Medewerker Wereldwinkel

Nbc GIF by Superstore - Find & Share on GIPHY

Vind jij eerlijke handel belangrijk en vertel je graag de verhalen achter de fair trade producten? De Wereldwinkel is op zoek naar een leuke collega die het team op de zaterdagmiddag komt versterken. Na een kennismaking komt er eerst een periode om te kijken of de plek goed bij je past. Klikt het van twee kanten, dan verwelkomen ze je graag in het vaste team. Uiteraard zijn maatregelen getroffen om tijdens de coronacrisis veilig te kunnen werken in de winkel. Lijkt het je leuk om te zien waar je talent ligt? Reageer dan snel. Meer informatie lees je hier.

Lees ook:

binnenstad eindhoven

Update: zo staat het met de cijfers rondom corona in Eindhoven

Veel van ons werken inmiddels ruim twee maanden thuis en het blijft waarschijnlijk voorlopig ook nog...
binnenstad eindhoven

Quiz! Test je kennis over de coronamaatregelen in Eindhoven

Mag ik nu met vrienden afspreken in het Stadswandelpark? En met hoeveel mensen kan ik straks een ter...
binnenstad eindhoven

Eindhovenaren hebben moeite met coronaregels: ‘Het is totaal willekeurig’

De een besluit om zijn verjaardag toch te vieren of met een vriendengroep te chillen en een ander zo...

Meer over Eindhoven Doet ontdekken?

Eindhoven Doet dienstverlening

Vandaag gesloten

Beemdstraat 29 , Eindhoven

Bekijk meer:dienstverlening
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.