Waarom is Baby-Dump voortaan altijd dicht op zondag?

Door Arno de Natris 10 maart 2018

De hele week druk met werk, zaterdag sporten en dan? Wanneer heb je tijd om babyspullen te kopen? Op zondag! Helaas, Baby-Dump is op zondag dicht. En ja, zelfs de webshop is ‘op zwart’ op zondag. Waarom?

Baby-Dump is een enorme winkel voor baby- en kinderspullen aan de Boschdijk. Het is een onderdeel van een keten uit Best. En die keten is in 2017 overgenomen door FTH Groep.

FTH ken je misschien van Babypark in onder meer Veldhoven. En als je daar al eens wat gekocht of besteld hebt, dan weet je dat je er op zondag niet terecht kan. De winkel is dicht en de webshop staat op zwart. Waarom? FTH Groep is een investeringsmaatschappij met een christelijke grondslag. En dan is zondag rustdag.

Ook Baby-Dump maakt dus nu deel uit van dat bedrijf en dus ook de Baby-Dumpers rusten nu uit op de dag van de Heer. De winkel gaat dus niet (meer) op zondag open en ook online kun je er niet terecht.

Dit krijg je te zien als je op zondag wilt internetshoppen

Overigens, met andere christelijke feestdagen gaan de deuren wel open. Op Tweede Paas-, Pinkster- en Kerstdag kun je gewoon naar binnen.

Baby-Dump speciaalzaken

Nu gesloten10:00 - 17:00

Boschdijk 247, Eindhoven

Bekijk meer:speciaalzaken
Mamaloes Babysjop

Ja! Er komt een MamaLoes Babysjop in Winkelcentrum Woensel

Papa's, mama's en aanstaande papa's en mama's, letten jullie even op? Er komt een nieuwe babywinkel ...

Mysterie: Wat is de langste straat van Eindhoven?

De Veldmaarschalk Montgomerylaan? De John F. Kennedylaan? De Aalsterweg? Heezerweg of misschien wel ...