Deze Eindhovense honden zijn in de race voor de verkiezing Mooiste Hond 2019

Door Ankie de Turck 17 februari 2019

Ja hoor, weer een verkiezing. Maar wel een heel leuke! Honden uit het hele land doen mee aan de verkiezing Mooiste Hond 2019. Die met de meeste stemmen maken kans op de gemeente- of provincietitel. De landelijke winnaar wordt gekozen door een deskundige jury. Er zijn maar liefst vijftig Eindhovense viervoeters genomineerd! We lichten 12 potentiële kanshebbers uit (willekeurig, ze zijn allemaal even mooi en lief), maar kijk zeker ook even op de site, want we hebben heel wat knappe viervoeters rondlopen in Eindhoven. Je stem kun je hier uitbrengen tot en met 12 maart.

<< < Pagina 1 / 12 >
⟵ swipe swipe ⟶

Bella

Baasje Maxime Mazzitelli: “Bella is de meest lieve, fotogenieke prinses. Daarnaast is ze mijn steun en toeverlaat.”

Jaxx

Baasje Henriëtte van der Eerden heeft Jaxx opgegeven om een heel bijzondere reden: “Omdat hij op Stitch, buitenaardse wezen uit de film Lilo & Stitch, lijkt.”

Philly

Philly voelt als een kind voor Maarten Viskaal. En zijn gezichtsuitdrukking is ontzettend schattig.

Kareltje

“Kareltje is klein, maar heel dapper. Ze heeft een mooie vacht en prachtige bruine ogen”, aldus baasje Lenneke Hulshoff.

Junior

Baasje Isabel van Dooren houdt het kort maar krachtig: “Junior is de mooiste, want hij heeft prachtige tekeningen op de vacht”

Loetje

 

Voor baasje Margot Jans is het heel simpel: “Loetje heeft de mooiste uitdrukking van allemaal en is de liefste, slimste en snelste.”

Koos

“Koos is mooi groot en bijzonder omdat hij verschillende kleuren vacht heeft”, volgens baasje Ellen Houben-Defesche

Wallie

Baasje Ireen van der Heijden: “Wallie is chocoladebruin, mooi slank, heeft een leuke kuif en is ontzettend geinig!”

Reva

“Reva is een perfecte mix geworden van zijn beide ouders, qua uiterlijk en innerlijk”, volgens baasje Luyk.

Lola

“Lola is een ‘dapple’ (gevlekte) teckel. De tekening van haar vlekken is niet op haar gehele lijf, zodat het lijkt alsof haar moeder is begonnen met vlekjes kleuren en de rest is vergeten. Dat maakt haar zo mooi: perfecte imperfectie!”, vindt baasje Nicole van Beek.

Spike

Ad Garczyk wordt meerdere malen per dag gecomplimenteerd over zijn trouwe viervoeter. Dat was voor hem de reden om Spike deel te laten nemen aan deze verkiezing.

Pleun

“Wij krijgen vaak complimenten over hoe mooi Pleun is. Dat is altijd leuk om te horen, hoe ondeugend ze ook af en toe kan zijn. Daarnaast speelt ze graag met elke hond die ze tegen komt. Soms denken die andere honden daar anders over, maar dat ziet ze nog niet zo”, schrijft baasje Hans Coelen.

We kunnen niet alle knapperds plaatsen, dus neem  – voor je gaat stemmen – eerst een kijkje op de site waar de overige fotomodellen uit Eindhoven staan.

Lees ook:

Dierenarts Eindhoven

Dit zijn de beste dierenartsen in Eindhoven volgens jullie

Natuurlijk wil je dat je huisdier nooit iets mankeert. Maar stel dat er tóch iets met je trouwe lobb...
Eindhovense honden

13 x de leukste Eindhovense honden op Instagram

Soms, op druilerige dagen of tijdens een lange treinreis, is het heerlijk om met verstand op nul doo...
<< < Pagina 1 / 12 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.