Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Eindhovense evenementen zouden jullie graag terug willen deze zomer

Door Chloë van der Smitte 1 juli 2020

De coronamaatregelen worden per vandaag (1 juli) verder versoepeld. Dat betekent dat er steeds meer mag. Het belangrijkste is misschien wel dat het maximum aantal bezoekers in zowel de binnen- en buitenlucht komt te vervallen (mits er triage wordt gevoerd). Dat betekent goed nieuws voor onder andere de evenementenbranche.

De hamvraag: kunnen we deze zomer weer van de leukste evenementen in Eindhoven genieten? Wij waren benieuwd en vroegen via Instagram welke evenementen jullie erruuug graag terug willen. Fingers crossed! 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Gestels Hoogtij

Joost zou heel graag Gestels Hoogtij terugwillen. Ondernemers uit de Schrijversbuurt verzamelen zich op de eerste zondag van de lente en schotelen bezoekers een gezellige mix van eten, drinken, muziek, workshops en theater voor. Wie weet dit jaar een zomereditie maar?

Buitenfilm Natlab

Anneke liet ons weten vooral de Buitenfilms van Natlab te missen. Elke zomer in juli en augustus kun je op het binnenplein van de bioscoop van de leukste films in de openlucht genieten. Klapstoeltje mee en kijken maar! Goed nieuws: de Buitenfilms gaan tóch door! Wel iets anders dan normaal, maar net zo gezellig. Je leest er hier alles over.

Bier & Big Festival

De foto's van het @Bier & Big Winterfestival van afgelopen december 2019. Ben jij er aanstaande editie tijdens het Bier & Big End Of Winter Festival op 28 maart ook weer bij? Foto's: Jelle Klokman

Posted by Bier & Big Festival on Thursday, 27 February 2020

Marjolein kan niet wachten om naar het Bier & Big festival te gaan. Een paar keer per jaar organiseren De Bierbrigadier en het Ketelhuis dit event, waarbij bijzondere brouwerijen worden uitgenodigd om hun brouwkunsten te laten proeven. Het event zou op 28 maart plaatsvinden, maar kon helaas niet doorgaan. Wanneer de volgende editie is, moeten we nog even afwachten!

Foodstock

Lieve Foodstock liefhebbers,Op de achtergrond hebben wij de afgelopen maanden hard gewerkt om voor jullie weer mooie…

Posted by Foodstock on Friday, 24 April 2020

Meedjee kijkt ernaar uit tot Foodstock weer neerstrijkt in onze stad. Iedere zomer wordt het TU/e-terrein een paar dagen lang omgetoverd naar een festivalterrein met vooral heel veel foodtrucks. Buikje vol? Dan kon je dansen op de tofste beats van verschillende dj’s. Of er deze zomer nog iets georganiseerd wordt, is nog niet duidelijk. Volgens de laatste berichten zien we Foodstock pas weer in 2021… Even in de gaten houden dus!

Hidden Garden

𝗕𝗲𝗹𝗮𝗻𝗴𝗿𝗶𝗷𝗸 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗶𝗲 𝗺.𝗯.𝘁. 𝗷𝗲 𝗿𝗲𝗲𝗱𝘀 𝗴𝗲𝗸𝗼𝗰𝗵𝘁𝗲 𝘁𝗶𝗰𝗸𝗲𝘁(𝘀) 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗛𝗶𝗱𝗱𝗲𝗻 𝗚𝗮𝗿𝗱𝗲𝗻 '𝟮𝟬Degene die in het bezit zijn van een…

Posted by Hidden Garden on Thursday, 7 May 2020

Laura reageerde dat ze graag weer naar Hidden Garden zou willen gaan. Vandaag zou het festival zijn vijfjarig jubileum vieren op 15 augustus in het Philips de Jonghpark. Echter is twee maanden geleden besloten om dit volgend jaar op 14 augustus 2021 dunnetjes over te doen. Of ze toch al dit jaar terugkomen, is nog onbekend.

Guus Meeuwis in het PSV-stadion

Hoe kan het ook anders: een zomer is niet compleet zonder de Groots met een zachte G concertenreeks. Althans, dat vindt onder andere Anja. Ieder jaar weer vult Guus Meeuwis het PSV-stadion een paar dagen lang voor één groots Brabants feestje. Behalve dit jaar, want de concerten konden begin juni helaas niet doorgaan. Ook dit zou een jubileumjaar worden: het zou het vijftiende jaar op rij zijn voor de Tilburger. Hopelijk kan het volgende zomer ingehaald worden!

Lees ook:

binnenstad eindhoven

Dit gaat er vanaf 1 juli veranderen in Eindhoven

Groen licht: de coronamaatregelen worden per woensdag 1 juli verder versoepeld. Zelfs nog meer dan o...
parkhilaria-2019-beastraver-1

Misschien toch Park Hilaria deze zomer: ‘Heel spannend, maar we willen het toch proberen’

We hadden ons er al op ingesteld: een zomer zonder grote festivals, evenementen, braderieën én kermi...
Natlab Buitenfilm

Dus tóch: we mogen weer naar de Buitenfilm bij Natlab!

Met de coronamaatregelen die sneller versoepelen dan verwacht, mogen we vanaf 1 juli steeds meer. En...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.