Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Daarom wordt 2018 awesome voor Eindhoven(aren)

Door Arno de Natris 2 januari 2018

2018 is los! En daar zijn we in Einhoven keiblij mee. Waarom? Omdat dit een steengoed jaar gaat worden, mark our words. Maar waarom wordt het dan hét jaar van Eindhoven?

Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Een jaar vol 040-feestjes!

Guus Meeuwis Eindhoven
Foto: ANP

Van Dutch Designweek tot Carnaval (da’s alweer bijna), van The Flying Dutch (nouja, in Eersel) tot Park Hilaria, van Koningsdag tot Groots met een Zachte G en al die andere ook kleinere evenementen. Wij hebben er zin in. Je hoeft je hier ook in 2018 geen seconde te vervelen. Oja, heb je een uittip waar wij niet omheen kunnen? Mail naar [email protected]

Er gaan weer veel toffe zaken open

Dunkin donuts in Eindhoven
Foto: ANP

2017 bewees het al. Eindhoven is voor veel ondernemers en ketens the place to be. We zijn vooral benieuwd naar waar Gordon zijn koffiezaakje gaat openen, hoeveel suiker we aankunnen bij Dunkin’ Donuts en hoe gaaf de nieuwe stationsrestauratie gaat worden.

PSV wordt kampioen

Foto: ANP

Omdat het weer eens tijd wordt! De Platte Kar had zich al bijna gemeld bij ikwilvanmijnautoafpuntenel. Vanaf de zomer hoort PSV weer gewoon weer in de grote Europese stadions de Nederlandse eer hoog te houden. Kampioenuh!

Verkiezingen!

Trots op Eindhoven Dennis en Harrie
Dennis Mandigers en Harrie de Mol gaan het Eindhovense bestuur controleren en corrigeren. Foto: indebuurt.nl

Hè, bah, saai, zooooo geen zin in….? Dit jaar zijn er (ja, alweer) verkiezingen. We mogen stemmen op onze locals, gemeenteraadsverkiezingen dus. Vinden we dat het allemaal wel best gaat in Eindhoven? Of moet het roer radicaal om? Wie zien we wel en wie zien we niet (terug) in de gemeenteraad? In maart mogen we het rode potlood weer gaan slijpen.

Eindhoven krijgt een serieuze skyline

nieuwbouw eindhoven
Als alle gebouwen bij elkaar stonden…

Bouwen, bouwen, BOUWEN!

Er komt nog veel meer vette streetart

Veel plekken in de stad zijn, legaal en illegaal, versierd door vette streetart. Er komt nog veel meer! Zo laat de gemeente al weten dat verschillende tunnels er een stuk mooier op worden, verheugen we ons op alle creatieve uitingen op de muren in de stad en zijn we heel benieuwd naar alweer de volgende editie van Step in the Arena.

Knotsgekke Eindhovenaren gaat weer knotsgekke dingen doen

Foto: indebuurt.nl

Eindhoven de gekste. Da’s al eeuwen zo. Ook dit jaar steken Eindhovenaren weer hun hoofd boven het maaiveld uit. En dat willen wij weten! Of ze nou een wereldreis maken, de stad nabouwen of…doe eens gek…een kerstbomenkanon bouwen, wij willen ze opsporen en aan heel Eindhoven voorstellen! Suggesties? Mail naar [email protected]

Máxima komt naar Eindhoven

maxima eindhoven
Foto: ANP

Echt? Ja! Máxima komt ieder jaar wel een keer Eindhoven. Ze opent een universiteit. Ze komt kijken bij de Dutch Design Week. Ze is toeschouwer bij robotvoetbal. Ze woont nog weleens een officiële plechtigheid bij. We verwachten dat de koningin ook dit jaar wel weer ergens opduikt in de stad. Kan niet níet zo zijn.

Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.