Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

3 x mooie fietsroutes in en rondom Eindhoven volgens local Tim

Door Chloë van der Smitte 1 augustus 2020

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Deze week deelt fietsfanaat Tim Davits zijn favoriete fietsroutes in en rondom Eindhoven. “Ik koester mijn liefde voor de racefiets al meer dan twintig jaar.”

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Dit is Tim!

local tim davits
Foto: Tim Davits

“Hallo Eindhoven! Mijn naam is Tim Davits en werk bij een fietskledingmerk in Boxtel én bij een fietswinkel in het Limburgse Limbricht. Ik koester mijn liefde voor de racefiets al meer dan twintig jaar en vertrek regelmatig vanuit het Trudoplein naar verschillende richtingen om mijn trainingen af te werken.”

Speciaal voor indebuurt Eindhoven deelt Tim een aantal van zijn favoriete fietsplekjes in en rondom Eindhoven. Haal je stalen ros maar vast tevoorschijn en trappen maar!

Eindhoven – Thorn – Eindhoven

View this post on Instagram

Roads🌲 #fromwhereiride

A post shared by TimDavits (@timdavits) on

“Op een mooie zondagochtend is er niks fijner om met de fiets richting het witte stadje te gaan. Vanuit Eindhoven ga je via Valkenswaard naar de Achelse Kluis, even België aantikken en hop door naar Stramproy. Vanuit daar ben je al snel in het prachtige Thorn. Je hebt daar een fantastisch pannenkoekenhuisje! Via Weert kom je al snel terug in ons geliefde Brabantse landschap. Daar kun je nog door de Leenderbossen om je rit af te sluiten bij fietscafé Cyklist!

‘De 8 zaligheden’

“Zowel een favoriet van mij als mijn vriendin om een klein ritje door de acht dorpen Duizel, Eersel, Hulsel, Knegsel, Netersel, Reusel, Steensel en Wintelre te fietsen. Vooral doordeweeks lekker in de luwte van de rust.”

Nu ben jij aan de beurt!

Onze stad is bezaaid met toffe hotspots en prachtige plekjes. Het zijn er zelfs zó veel dat we ze onmogelijk allemaal zelf kunnen ontdekken. Daarom zijn wij benieuwd naar jouw favoriete plekjes in Eindhoven.

Tip ons!

Dus, wat is jouw favoriete restaurant in de lichtstad? In welk café haal jij je vrijdagmiddagborrel? Heb je eigenlijk een favoriete winkel, terras, broodjeszaak, bioscoop, museum of wandelroute? En – de brandende vraag – waarom ben je zo dol op juist die plekken? Laat het ons weten! Jouw tips inspireren ons, en veel meer andere Eindhovenaren!

Vul ze in via dit formulier of stuur een mailtje naar [email protected].

Lees ook:

Verkeersboetes fietsers

Goedkope stadsfiets te koop in Eindhoven? Zo check je of die gestolen is

Het lijkt een goede deal: vijftig euro voor een tweedehands fiets in Eindhoven. Je oude fiets is kap...

Mag dat: fietsen over Stratumseind?

Regels: je houdt er krampachtig aan vast óf je probeert ze zoveel mogelijk te breken. Maar soms wete...
wandelen natuur

3 x supermooie fiets- en wandelroutes in en rondom Eindhoven

Er is zoveel moois te ontdekken in Eindhoven. Zaken waar je waarschijnlijk al tig keer voorbij bent ...

De omgeving ontdekken! 9 x mooie fietsroutes door Brabant

Wanneer de zon schijnt, is het heerlijk om op de fiets te stappen en de omgeving te verkennen. Braba...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.