Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo hoog is de inbraakkans in jouw Eindhovense wijk

Door Rachèl Sloven 16 september 2019

Interpolis heeft een nieuwe inbraakbarometer gelanceerd. Met deze boevenradar kun je aan de hand van de vier cijfers van je postcode checken hoe hoog de kans is op inbraak in jouw wijk. Wij zetten een aantal postcodegebieden in Eindhoven op een rijtje.

Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

De inbraak barometer van Interpolis voorspelt de kans op inbraak per dag. Interpolis schat het risico op een inbraak in op basis van een algoritme waarbij gebruik wordt gemaakt van openbare data, zoals leeftijdsopbouw in een wijk, het aantal gezinnen, hoe vaak er wordt ingebroken en wanneer de laatste (poging tot) inbraak was. Als je op een andere dag dan vandaag (maandag 16 september) kijkt, kan de lijst dus anders zijn. Als er recent is ingebroken in je wijk, verhoogt dat de kans op een inbraak omdat het vaak niet bij één inbraak blijft maar deze in golven komen. Ook de dag van de week speelt mee: vrijdagen en zaterdagen zijn populair bij inbrekers, dinsdagen juist niet. “Maar net als met het weer blijft het een voorspelling”, benadrukt Johan Ringeling van Interpolis.

Lees snel meer over de kans op inbraak in jouw postcodegebied!

Postcode 5611

Het risico in postcodegebied 5611 is zeer hoog. De afgelopen drie maanden zijn er zeven inbraken geweest, twee pogingen tot inbraak en de laatste inbraak/poging was vijftien dagen geleden.

Postcode 5612

Het risico in postcodegebied 5612 is zeer hoog. De afgelopen drie maanden zijn er vier inbraken geweest, twee pogingen tot inbraak en de laatste inbraak/poging was 40 dagen geleden.

Postcode 5613

Het risico in postcodegebied 5613 is middelmatig. De afgelopen drie maanden zijn er nul inbraken geweest, nul pogingen tot inbraak en de laatste inbraak/poging was 127 dagen geleden.

Postcode 5614

Het risico in postcodegebied 5614 is hoog. De afgelopen drie maanden zijn er vijf inbraken geweest, nul pogingen tot inbraak en de laatste inbraak/poging was tien dagen geleden.

Postcode 5615

Het risico in postcodegebied 5615 is hoog. De afgelopen drie maanden zijn er twee inbraken geweest. Bovendien waren er drie pogingen tot inbraak en de laatste poging/inbraak was vier dagen geleden.

Postcode 5616

Het risico in postcodegebied 5616 is zeer hoog. De afgelopen drie maanden zijn er tien inbraken geweest, één poging tot inbraak en de laatste inbraak/poging was 8 dagen geleden.

Postcode 5617

Het risico in postcodegebied 5617 is zeer laag. De afgelopen drie maanden is er een inbraak geweest, 0 pogingen tot inbraak en de laatste inbraak/poging was 13 dagen geleden.

Postcode 5621

Het risico in postcodegebied 5621 is middelmatig. De afgelopen drie maanden zijn er vier inbraken geweest, een poging tot inbraak en de laatste inbraak/poging was vier dagen geleden.

Postcode 5622

Het risico in postcodegebied 5622 is hoog. De afgelopen drie maanden zijn er zeven inbraken geweest, drie pogingen tot inbraak en de laatste inbraak/poging was 18 dagen geleden.

Lees ook:

Te leuk! Hier in Eindhoven komt een gratis buitenbioscoop

Samen onder een dekentje, met een bakje popcorn en een drankje kijken naar een leuke film. Niet in d...
Bier tappen

Weekendnieuws: groot buurtfeest in Tongelre en lancering nieuwe kledinglijn

Door al dat gefeest het afgelopen weekend ben je misschien vergeten het nieuws te checken in Eindhov...

Dronken op straat? Pas maar op: dat kost knaken!

Jij hebt het misschien ontzettend naar je zin als je iets te diep in het glaasje hebt gekeken, de po...
Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

adv.