Dit is wanneer het afval dit weekend wordt opgehaald

Aangeboden door Cure Afvalbeheer 19 april 2019

Het is weer bijna Pasen en vlak daarna komt Koningsdag. Hartstikke leuk, eieren zoeken, brunchen en bier drinken, maar wat als je kliko helemaal vol zit? En stel… je hebt een dagje puinruimen gepland, kun je dan wel gewoon naar de milieustraat om je aanhanger te legen?

Nope! De milieustraten zijn op maandag 22 april, tweede Paasdag en op Koningsdag 27 april, gesloten. Op deze dagen hoef je ook de vuilniswagen niet in je straat te verwachten. Cure Afvalbeheer compenseert dit door op een andere dag langs te komen. Met uitzondering van het oud papier, want deze routes komen te vervallen. Op welke dag ze wél komen, kun je checken op de afvalkalender.

Afvalapp

Wil je liever een reminder krijgen wanneer je je kliko buiten kunt zetten en of het de groene of de grijze moet zijn? Dan kun je de Cure Afvalapp downloaden. Superhandig! Krijg je bericht wanneer het zover is, ook als het een inhaaldag is. Let op: hiervoor moet je onder instellingen wel even de pushberichten in de app aanzetten.

Tekst loopt door onder de foto

Cure Afvalbeheer
Cure Afvalbeheer Foto: Freekje Groenemans

Andere tijden tijdens inhaaldagen

Ook handig om te weten: op inhaaldagen rijdt de vuilniswagen waarschijnlijk op een ander tijdstip door je straat dan je gewend bent. Het Cure-personeel rijdt op deze dagen om 7.30 uur uit. Dus even je wekker zetten en dan ben je zeker op tijd.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Cure Afvalbeheer. Meer over Cure Afvalbeheer ontdekken?

Cure Afvalbeheer

Vandaag gesloten

Lodewijkstraat 3, Eindhoven

adv.