Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op deze dagen wordt het afval opgehaald rond Hemelvaart en Pinksteren

Aangeboden door Cure afvalbeheer 19 mei 2020

Nog even en Hemelvaart en Pinksteren staan voor de deur. Dat zijn feestdagen, dus dat betekent dat de afvalinzameling rondom deze data anders is dan anders. Wanneer je jouw afval wél aan de straat mag zetten? Je leest het hier.

Met Hemelvaart (donderdag 21 mei) en op tweede Pinksterdag (maandag 1 juni) wordt er geen afval opgehaald. Ook de milieustraten en de klantenservice van Cure afvalbeheer zijn op deze dagen gesloten. Cure compenseert deze feestdagen met een andere dag. Wordt jouw afval normaal gesproken op een donderdag of maandag ingezameld? Kijk dan op de afvalkalender op welke dag jouw kliko wél aan de straat mag.

Oud papier

Wordt jouw oud papier eigenlijk opgehaald op een van deze dagen? Nu niet. Deze dagen komen te vervallen en ze worden ook niet ingehaald. Een iets vollere krantenbak deze keer dus.

Tekst loopt door onder de foto

Cure Afvalbeheer
Foto: Cure Afvalbeheer

Ander tijdstip

Het kan goed zijn dat op deze zogenoemde inhaaldagen, de vuilniswagens op een ander tijdstip door je straat rijden dan normaal. Zorg er daarom voor dat je afval vóór 7.30 uur uur buiten staat. Dan weet je in ieder geval zeker dat het wordt meegenomen.

Pushmeldingen

Met de Cure Afval-app heb je altijd je eigen afvalkalender bij de hand. Stel push-notificaties in, zodat je tijdig weet wanneer je je afval buiten moet zetten. Zo ben je altijd op de hoogte, ook bij feestdagen! Download ‘m hier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Cure afvalbeheer. Meer over Cure afvalbeheer ontdekken?

Cure afvalbeheer dienstverlening

Gesloten08:30 - 17:00

Lodewijkstraat 3, Eindhoven

Bekijk meer:dienstverlening

adv.