Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De vernieuwde afvalapp van Cure is nu uitgebreid én gebruiksvriendelijker

Aangeboden door Cure afvalbeheer 23 maart 2020

Je kende ze natuurlijk al: de afvalkalender én de afvalapp van Cure. Die superhandige reminders waarop je onder andere de ophaaldagen van je afval kunt terugvinden. Die heeft sinds kort niet alleen een nieuw jasje, maar je kunt nu ook pushberichten aanzetten. Krijg je meteen bericht wanneer er iets verandert. Meteen installeren dus. Vooral nu!

Vanaf nu ben jij  nóg beter op de hoogte van wanneer je afval wordt opgehaald. Daarover én wanneer er zich bijzondere situaties voordoen, zoals bij uitval van een ophaalroute, de wijziging van een ophaaldag, of wanneer zich bijzonderheden voordoen door bijvoorbeeld het coronavirus, krijg je vanaf nu pushberichten via telefoon en/of e-mail als je dat wilt. Het is dus heel belangrijk dat je die aanzet.

Handig kaartje

Ook deelt Cure via de App en de afvalkalender informatie over afval scheiden en over de milieustraat. In deze nieuwe omgeving vind je bovendien een handig kaartje van alle boven- en ondergrondse afvalcontainers voor glas, textiel, papier, plastic en restafval in Eindhoven. Ook deelt Cure vanaf nu relevante nieuwsberichten met je. Hierover lees je zo meer.

Tekst loopt door onder de foto

Cure Afvalbeheer
Afvalkalender Foto: Cure Afvalbeheer

Gebruiksvriendelijk

Wij probeerden de mobiele App vast uit en hij is niet alleen gebruiksvriendelijker, maar ook behoorlijk uitgebreid. Je voert om te beginnen je postcode en huisnummer in. Dan zie je de eerstvolgende ophaaldagen in jouw buurt en om welk materiaal het gaat. Eronder zie je een blokje nieuws, waar Cure je kan informeren over belangrijke zaken.

Tekst loopt door onder de foto

Cure app
Foto Cure Afvalbeheer

Snel informeren

Verder kun notificaties instellen die je per mail of op je telefoon wilt ontvangen. Misschien wil je een pushbericht als de groene bak buiten moet, omdat je dat áltijd vergeet? Kan gewoon. Notificaties voor papier en restaval kan ook. Wanneer je pushberichten aan hebt staan, kan Cure je makkelijk en snel informeren over alles wat met het ophalen van jouw afval te maken heeft.

Tekst loopt door onder de foto

Cure Afvalbeheer
Mobile App Foto: Cure Afvalbeheer

Overzichtelijk

Daaronder staan nieuwtjes. Kan van alles zijn, containers die onbereikbaar zijn door bouwwerkzaamheden, de opening van de nieuwe milieustaat, actuele storingen… Alles wat met afval te maken heeft bereikt jou tegenwoordig via deze handige afvalwijzer. En dat is nog lang niet alles. Informatie over alle soorten afval en waar je die kwijt kunt, werkelijk álle Eindhovense inzamellocaties voor glas, plastic en restafval én een link naar de klantenservice. Deze wijzer is zo overzichtelijk, je zou bijna willen dat het afval vaker werd opgehaald. Kon je iedere dag even kijken.

Dit is de link naar webversie en hier vind je de link naar de App voor je telefoon.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Cure afvalbeheer. Meer over Cure afvalbeheer ontdekken?

Cure afvalbeheer dienstverlening

Vandaag gesloten

Lodewijkstraat 3, Eindhoven

Bekijk meer:dienstverlening

adv.