Dit is waarom je nú naar restaurant Humphrey’s moet gaan!

Aangeboden door Humphrey’s Restaurant 7 februari 2019

Joehoe het is winter! Hoezo koud, nat en donker? Voor een winterdepressie hoef je bij restaurant Humphrey’s allesbehalve bang te zijn. Ze hebben namelijk een nieuwe kaart! We vatten ‘m in drie woorden voor je samen: verrassend, veelzijdig en … megalekker!! Go try!

Wanneer je er nog niet bent geweest, dan heb je nú wel een héle goede reden: in februari en maart serveert Humphrey’s een drie-gangen keuzemenu voor maar € 29,50. Je kunt kiezen uit zes voorgerechten, acht hoofdgerechten en zes superlekkere desserts! Deze kun je naar hartenlust combineren. Vis, vlees, vegetarisch en veganistisch; ze hebben het allemaal! Ook staan er, zoals ieder seizoen weer, twee heerlijke specials op de kaart. Alle gerechten zijn om je vingers bij af te likken, dus als je slim bent bestel je allemaal iets anders, dan kun je zoveel mogelijk proeven.

Tekst loopt door onder de foto

Restaurant Humphreys
Foto: Restaurant Humphrey’s

Voorproefje

We zullen je een beetje op weg helpen, of je in ieder geval alvast laten watertanden, want wat dacht je van een Franse uiensoep met een gruyèretoastje of een hartige soes met roquefortmousse vooraf. Gevolgd door een Elzasser zuurkoolschotel met casselerrib of een gnocchi in een tuinkruiden roomsaus? Vergeet niet een plekje over te houden voor de crème brûlée van banaan of de kaasplank met kletzenbrood en vijgenconfituur.

Valentijnsdag

Ben je nog op zoek naar een romantische plek voor je valentijnsdiner? Stop met zoeken, we hebben goed nieuws: je kunt nog bij Humphrey’s reserveren. Het uitgelezen moment om de liefde te vieren én om de nieuwe kaart uit te proberen.

 

Foto: Restaurant Humphrey's
Foto: Restaurant Humphrey's
Foto: Restaurant Humphrey's
Foto: Restaurant Humphrey's

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Humphrey’s Restaurant Meer over Humphrey’s Restaurant ontdekken?

Humphrey’s Restaurant restaurants en horeca

Nu gesloten17:00 - 22:00

Wilhelminaplein 3, Eindhoven

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.