Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yes! Pinkie Patisserie is ‘terug van weggeweest’ en opent een gloednieuwe zaak

Door Chloë van der Smitte 22 mei 2020

De echte zoetekauwen onder ons hebben het misschien al ontdekt: Pinkie Patisserie is na een korte afwezigheid weer terug in het Eindhovense straatbeeld te vinden! Eigenaren Ruud Adriaens en Judith Verschuuren openden pas geleden hun gloednieuwe patisserie aan de Stratumsedijk.

Sinds 9 mei kun je bij de nieuwe zaak van Pinkie Patisserie terecht voor het lekkerste gebak, petit fours, bonbons en meer. En dat is nog lang niet alles

High tea, koffie en meer

Judith: “Naast de verkoop van onze patisserie gaan we ook starten met brood, iets wat Ruud al erg lang op zijn verlanglijstje had staan. Ook is het mogelijk om gezellig een kopje koffie te komen drinken of te genieten van een high tea zoals je deze van ons gewend bent. Uiteindelijk komt er ook een kleine ontbijt- en lunchkaart.”

Tekst loopt door onder de foto

Pinkie Patisserie
Pinkie Patisserie Foto: Lieke Vermeulen

Bekend in de oren

Voor wie Pinkie bekend in de oren klinkt: dat klopt. In 2012 begon Ruud met de patisseriezaak bij Piet Hein Eek, op Strijp-R. In 2017 kwam daar restaurant Emma bij aan de Nieuwe Emmasingel, Pinkie verhuisde mee. Het idee was een restaurant, bar en patisserie onder één dak te hebben. Helaas liep het in september 2019 voor het restaurant niet zo goed af. Gelukkig kon Pinkie Patisserie wel gewoon blijven voortbestaan.

‘Comeback’

Judith: “We zijn eigenlijk dus nooit helemaal weggeweest, maar hadden even tijdelijk geen pand. Uiteindelijk vonden we deze nieuwe locatie die we helemaal zelf verbouwd hebben tot de mooiste Pinkiewinkel ooit. We voelen ons helemaal op ons plek hier. We hebben veel aanloop van mensen in de wijk en onze vaste gasten weten ons ook weer te vinden.”

Tekst loopt door onder de foto

Pinkie Patisserie
Pinkie Patisserie Foto: Lieke Vermeulen

Aangepaste openingstijden

Wil jij proeven? De zaak is tijdelijk geopend van donderdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Ze hopen binnenkort volledig open te kunnen, van dinsdag tot en met zaterdag. “Misschien pakken we ook wel de zondag erbij”, zegt Judith.

Lees ook:

Uit eten of terrasje pakken: zo ziet de Eindhovense horeca eruit per 1 juni

Het is officieel: op 1 juni om 12.00 uur gaat de Eindhovense horeca weer open! Feestcafés, clubs en ...

Zwembaden in Eindhoven gaan vandaag weer open: dit moet je weten als je komt zwemmen

Niet alleen de kapperszaken en terrassen gaan weer open, ook de zwembaden krijgen groen licht. Zij m...
kleinste huis te koop

5 x karakteristieke jaren 30 woningen die net te koop staan op Funda

Krijg jij de kriebels van een megastrak en modern huis? Dan is een jaren 30 woning vast meer jouw di...

Meer over Pinkie patisserie ontdekken?

Pinkie patisserie speciaalzaken

Vandaag gesloten

Stratumsedijk 6, Eindhoven

Bekijk meer:speciaalzaken
  • Wil jij een 'Nieuw in Eindhoven' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Eindhoven.

adv.