Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yes! Hier kun je heel goedkoop onbeperkt mosselen eten!

Aangeboden door Dijk9 21 augustus 2019

Hoera! Het mosselseizoen is in volle gang. Ben jij ook zo dol op die oer-Hollandse schelpdiertjes? Dan moet je op 1 september bij restaurant Dijk9 zijn, tijdens Seafood Sunday: een feestje met mosselen en andere zeevruchten in de hoofdrol.

Vanaf 16.00 uur ben je meer dan welkom bij Dijk9. Er is livemuziek, het grote terras is gedekt en honderden kilo’s mosselen liggen klaar om gekookt te worden. Je begint dit zeevruchtenfestijn met diverse schelpjes, een coquille en een oester. Daarna ga je door naar de mosselen. Kies jij voor een pannetje met een Aziatische touch of toch voor de traditionele bourgondische versie met bier? Het kan allemaal.

Onbeperkt

Krijg je er geen genoeg van? Dan ben je hier aan het juiste adres, want je kunt op deze dag onbeperkt mosselen eten. Oh ja, mét friet uiteraard! Moet je niets hebben van alles wat uit de zee komt, maar wil je wel meefeesten met viseters? No problem, er is ook een beperkte kaart voor carnivoren en vegetariërs.

Tekst loopt door onder de foto

Restaurant Dijk9
Seafood Sunday Foto: Pictures by Boy

Even reserveren

Het 2-gangen arrangement kost op deze dag €30,-. Dat is – we zeggen het nog maar even – inclusief onbeperkt mosselen eten. Je moet wel even reserveren via de website of door te bellen naar 040-2122355


Meer over Dijk9 ontdekken?

Dijk9 restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 21:30

Stratumsedijk 9, Eindhoven

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

Dijk9

Bij Dijk9 móét je een keer geweest zijn: hier kun je borrelen én dineren!

Er zit een groot voordeel aan het hebben van een hoekpand als horecazaak: je kunt twee verschillende...

adv.