Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Whiskyliefhebbers opgelet: jij kunt gaan proeven tijdens Whisky Event Eindhoven!

Aangeboden door Van der Heijden Wijnen & Gedistilleerd 30 augustus 2019

Yes! Op zaterdag 28 september kun je meer dan 225 verschillende whisky’s proeven tijdens het jaarlijkse Whisky Event in Eindhoven. De organisatie is in goede handen van Van der Heijden Wijnen & Gedistilleerd. 

Er zijn maar weinig dranken met zóveel smaakvariaties als whisky. Voor een uitgebreid assortiment van dit drankje ben je op de Kruisstraat precies aan het juiste adres. De collectie in deze winkel bestaat namelijk uit meer dan 550 (!) soorten. 

Nieuwe smaken ontdekken

Echte whiskyliefhebbers kunnen tijdens dit evenement nieuwe smaken ontdekken. Maar ook voor de beginner is dit het uitstekende moment om je whiskykennis uit te breiden. Onder enthousiaste begeleiding van kenners leer je precies waar je op moet letten wanneer je van dit drankje nipt.

Tekst loopt door onder de foto

Van der Heijden Wijnen en Gedestilleerd
Van der Heijden Wijnen en Gedestilleerd Foto: indebuurt

Hoe werkt het?

Als je binnenkomt krijg je een origineel Glencairn whiskyglas, een pen en een proefboekje, met daarin de opsomming van alle 225 whisky’s die je kunt proeven. Daar zitten ook dit jaar weer veel nieuwe merken tussen. Onder andere Springbank, de Hazelburn, de geturfde Longrow Whisky en nog véél meer. Ook vinden verschillende masterclasses plaats van bijvoorbeeld Jack Ryan, Ierse whisky’s

Tekst loopt door onder de foto

Twee proefsessies

Whisky Event Eindhoven vindt op 28 september plaats in het gebouw van SUMMA facilitair aan de Sterrenlaan 10. Kaarten bestel je hier. Net als vorig jaar zijn er op deze dag twee proefsessies. De eerste is van 13.00 tot 16.30 uur en de tweede van 18.30 tot 22.00 uur. Bij de entreeprijs van €30,- zijn de meeste whisky’s, een nosing & tasting glas en een informatieboekje inbegrepen.

Hieronder alvast een impressie van wat je kunt verwachten:


Meer over Van der Heijden Wijnen & Gedistilleerd ontdekken?

Van der Heijden Wijnen & Gedistilleerd speciaalzaken

Geopend09:00 - 18:00

Kruisstraat 85, Eindhoven

Bekijk meer:speciaalzaken

Lees ook:

Van der Heijden wijnen & gedestilleerd

Hier kun je 80 verschillende wijnen komen proeven… en kopen!

Ben jij dol op wijn, wil je er heel graag wat meer over weten én heb je zin in een gezellige avond? ...

adv.