Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

We krijgen er nog een Papa John’s restaurant bij in Eindhoven en ze zoeken jou!

Aangeboden door De Nationale Franchisegids 28 september 2019

Pizza, wie is er niet dol op? Wij in ieder geval wel en heel veel Eindhovenaren met ons. Er zijn al behoorlijk wat fastfoodketens te vinden in onze stad en daar komt er binnenkort eentje bij. Pizzarestaurant Papa John’s is namelijk op zoek naar ondernemer die een tweede Papa John’s-franchiselocatie wil openen in Eindhoven.

Papa John’s is een grote Amerikaanse pizzaketen waar je pizza’s kunt afhalen en laten bezorgen. De keten werd in 1984 opgericht in Amerika en heeft nu meer dan 5000 winkels in binnen- en buitenland. De formule kwam voor het eerst naar Nederland in 2016 met een vestiging in onze hoofdstad. Maar nu zijn ze dus ook op zoek naar een nieuwe franchisenemer in Eindhoven. Deze vestiging van Papa John’s komt op de Roostenlaan 104.

Tekst loopt door onder de foto

© Papa John’s

Eindhovense ondernemer

Heb jij altijd al gedroomd van een eigen zaak? Dan is dit echt je kans. Voor het runnen van de keten is Papa John’s op zoek naar een ondernemer die graag in teamverband werken. Catering- of retailervaring is wel een pré, maar geen vereiste. Sociale vaardigheden zijn daarentegen van groot belang. De formule is op zoek naar een ondernemer met een hands-on-mentaliteit die graag volledig meewerken in de vestiging. Een typische Papa John’s franchisenemer weet precies wie zijn klanten en medewerkers zijn.

Je doet het niet alleen

De Papa John’s franchiseformule bied je de kans om als ondernemer deel te nemen aan een wereldwijd succesvolle formule. En dat betekent dat je niet alles alleen hoeft te doen. Je krijgt de inspraak die je als ondernemer graag wilt met daarbij trainingen, ondersteuning bij de marketing en administratie, advies en begeleiding. Ook krijg je de beste apparatuur en ingrediënten om mee te werken.

Word jij hier enthousiast van en begint jouw ondernemershart hier sneller van de kloppen? Vul dan het aanmeldformulier in en ze nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Nationale Franchisegids. Meer over De Nationale Franchisegids ontdekken?

De Nationale Franchisegids dienstverlening

Geopend08:30 - 17:30

Loolaan 12 , Apeldoorn

Bekijk meer:dienstverlening

adv.