Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van Mexican Killer tot Woest Veggie: 5 x hier eet je bijzondere hamburgers in Eindhoven

Door Chloë van der Smitte 28 mei 2020

De Burger King, McDonald’s, Five Guys of KFC: deze fastfood-spots kent iedereen natuurlijk. Maar waar moet je nou écht zijn als je je tanden in een bijzondere en bovenal sappige burger wilt zetten? Ter ere van Wereld Hamburgerdag verzamelden we een aantal Eindhovense adresjes! Nom nom nom… smullen maar!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

De Burger

Bij De Burger aan de Kerkstraat kijken ze verder dan de klassieke CBT. Zo kun je kiezen uit onder andere een truffel-, falafel- of portobelloburger. Flink avondje doorgehaald? Bestel dan zeker de Hangoverburger met 280 gram Hereford beef. Daar knap je vast van op 😉


Meer over De Burger ontdekken?

De Burger restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 23:00

Kerkstraat 5, Eindhoven

Bekijk meer:restaurants en horeca

Woeste Burgers

In Vershal Het Veem vind je de woest aantrekkelijke burgers van Woeste Burgers. Ja, je leest het goed: hier raak je in één oogopslag verliefd, op de broodjes hamburger dan. Van Woeste kip tot Woest veggie, er is voor ieder wat wils!

 Burger Business

Iets buiten het centrum vind je Burger Business aan de Karel de Grotelaan. Je kunt de burgers ter plekke oppeuzelen (vanaf 1 juni), maar ze hebben ook een bezorgservice. Van een classic bacon burger tot de Mexican killer (je kunt wel raden waarom): hier zit altijd wel iets tussen wat je lekker vindt. Kun je niet kiezen? Build your own burger! Want dat kan ook.

 Johnny’s Burger

Johnny’s Burger zette in 2011 voet op Nederlandse bodem en veroverde al snel het land. Ook in Eindhoven is de keten te vinden aan de Keizersgracht. Hun motto? Meat is all you need. Kun jij je hier wel vinden, geniet dan van oer-Hollandse hamburgers met een vleugje Amerikaanse taste.


Meer over Johnny’s Burger Company ontdekken?

Johnny’s Burger Company restaurants en horeca

Gesloten16:00 - 22:00

Keizersgracht 23, Eindhoven

Bekijk meer:restaurants en horeca

Toasted & Roasted

De naam verklapt het al een beetje: bij Roasted & Toasted draait alles om tosti’s én burgers! Hier krijg je je burger geserveerd op een rustiek zuurdesembroodje voor een extra knapperige bite, maar zacht aan de binnenkant. Oftewel, de ideale combi. Proef zelf maar!


Meer over Toasted & Roasted ontdekken?

Toasted & Roasted lunch

Geopend09:30 - 17:00

Nieuwstraat 23, Eindhoven

Bekijk meer:lunch

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.