Bij restaurant Victoria waan je je in New York

Aangeboden door Restaurant Victoria 30 november 2018

Sámen eten, dat is waar het om draait bij restaurant Victoria. ‘Connecting trough Food‘ is dan ook de lijfspreuk van dit smaakvol ingerichte pareltje in hartje Eindhoven. Het gelijknamige Victoriaplein, ooit het Philips Lighting terrein, is binnenkort zelf ook een beauty. Dan waan je je helemáál in New York, maar het is is hier nu al heel goed toeven én heerlijk eten!

Wanneer je restaurant Victoria binnenstapt, waan je je in een wereldstad. Overal waar je kijkt staan exotische planten en bloemen. Het meubilair heeft een smaakvolle retro-uitstraling. Aan de muren hangen zilveren Marokkaanse schalen en de grote opgezette pauw voor de open keuken benadrukt de Mediterrane-Oosterse sfeer. Buiten is een groot terras, aan alle kanten omringd door nieuwe torenflats met short stay appartementen. Nog een paar maanden wachten, dan stroomt hier recht voor de deur rivier de Gender weer. Als dan ook nog het park klaar is, dan wil je hier nooit meer weg.

(Tekst loopt door onder de foto)

Restaurant Victoria Eindhoven
Restaurant Victoria Foto: indebuurt

Home away from home

Eigenaresse Najat Al Attai wilde een huiselijk gevoel creëren in haar restaurant. Najat: “Het moest voelen als een home away from home” en volgens mij is dat aardig gelukt. Het is knus én urban en alles past bij elkaar. Het past ook goed bij de koers die ik wil varen met mijn restaurant. We serveren hier wereldgerechten in Tel Aviv stijl.  Je bestelt allemaal kleine gerechtjes en deelt ze met je tafelgenoten.”

(Tekst loopt door onder de foto)

Restaurant Victoria Eindhoven
Restaurant Victoria Foto: indebuurt

All day dining

Niet alleen de gerechten en de sfeer zijn werelds, ook het feit dat je er vanaf 12 uur ’s middags al kunt dineren, voelt on-Nederlands. Najat: “Er wonen hierboven veel expats en buitenlandse studenten. Die vinden het heerlijk dat dit hier kan. Naast een lekker broodje kun je dus bij Victoria de hele dag van het diner menu bestellen. Ook Eindhovenaren weten ons te vinden. Zo was er laatst een stel met een baby. Zij waren heel blij dat ze al zo vroeg bij ons terecht konden voor hun avondmaal.”

(Tekst loopt door onder de foto)

Restaurant Victoria Eindhoven
Restaurant Victoria Foto: indebuurt

Wil je de feestmaand vieren op een Oosterse manier? Restaurant Victoria is op tweede kerstdag open en er zijn nog enkele plaatsen vrij. Reserveer hier een tafeltje en dompel je onder in wereldse sferen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Restaurant Victoria. Meer over Restaurant Victoria ontdekken?

Restaurant Victoria restaurants en horeca

Nu open10:00 - 02:00

Victoriapark 15 , Eindhoven

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.