Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pieperz Eindhoven presenteert: de allernieuwste seizoensburger!

Aangeboden door Pieperz Eindhoven 4 oktober 2019

Bij Pieperz Eindhoven op de Jan van Hooffstraat, kun je natuurlijk een Pieperz frietje bestellen. Naast die lekkerste friet, eet je hier ook geweldige hamburgers. Ze hebben zes verschillende soorten op de kaart staan waarbij je je vingers aflikt. Eén ervan is de seizoensburger en dat is nu… rapapaaaa: de Herfstburger! Die kun je daar gaat eten, afhalen óf je laat ‘m bezorgen.

De Pieperz aardappel wordt speciaal voor Pieperz geteeld in de Flevopolder en ook de olie komt uit eigen land, van de Oliehoorn. Zonder palmolie, dus goed voor het milieu. Naast het lekkerste frietje eet je hier ook de beste Hamburger van Nederland. Het rundvlees komt van Nederlandse Brandrode oerkoeien en het broodje van de échte bakker. Bestel daar een shake bij, gemaakt met het Nederlandse retromerk Davino-ijs. Hmmmm!
Tekst loopt door onder de foto
Pieperz Eindhoven
Foto: Pieperz Eindhoven

Herfstburger

Naast alle heerlijke, friet, snacks, salades, shakes, menu’s en kip-, beef- en vegaburgers die je misschien al kende, presenteert Pieperz nu met trots: de Herfstburger! Deze guilty pleasure bestaat uit een 100% rundvleesburger op een heerlijk sesambroodje met een krokante binnenkant. Het geheel afgetopt met sla, een mix van rode kool en wortel, gebakken rode ui, cheddarkaas en truffelmayonasie. Yumm!! Oh, wist je dat alle burgers ook vegetarisch te bestellen zijn? Heel fijn voor je vrienden die liever geen vlees eten. Je kunt ‘m los bestellen voor €7,50 of als menu voor maar €9,50. Vet goedkoop!

Ze bezorgen ook

Zit je thuis op de bank, geen zin om de deur uit te gaan, maar heb je wel superveel zin in vetlekkere friet mét een hamburger van Pieperz? Nou, dan laat je ze thuisbezorgen! Heel handig. Bestel je daar meteen een bijzondere smaak Exota limonade bij en dan is het nèt alsof je toch bij Pieperz bent.

Meer over Pieperz Eindhoven ontdekken?

Pieperz Eindhoven snackbars

Geopend12:00 - 21:00

Jan van Hooffstraat 3 , Eindhoven

Bekijk meer:snackbars
Lees ook:
Pieperz Eindhoven

Bestel eens zo’n Pieperzmaaltijd vanaf je bank!

Zit je thuis op de bank, geen zin om de deur uit te gaan, maar heb je wel superveel zin in vetlekker...
Pieperz Eindhoven

Jamie Oliver heeft de friet van Pieperz alvast goedgekeurd

'Creamy from the inside and crunchy from the outside.' Zo omschreef topkok Jamie Oliver de smaak toe...
Pieperz Eindhoven

Nieuw in Eindhoven: Friettent Pieperz

Hela hola, we hebben er een bijzondere friettent bij in de binnenstad. Aan de Jan van Hooffstraat (d...

adv.